«Φουντώνουν» οι αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την υποψηφιότητα Κασσελάκη

«Είμαι ο μόνος που έχει προτάσεις»

Μέσα στο συγκρουσιακό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης στέλνει τα μηνύματα του, προς τους συντρόφους του στο κόμμα. «Ήρθα για να μείνω» λέει στις προεκλογικές εμφανίσεις του.

Κασσελάκης: Δε θέλω να παραιτηθεί κανένας βουλευτής για να μπω στη Βουλή

O Στέφανος Κασσελάκης στη Χαλκίδα, τόπο καταγωγής της μητέρας του, απευθύνθηκε στον κόσμο, συνομίλησε με τους πολίτες, έβγαλε σέλφι.  

Με αναφορές στον Αλέξη Τσίπρα και χρησιμοποιώντας λόγια του Τζον Κέννεντυ, έδωσε απαντήσεις σε εκείνους που του καταλογίζουν έλλειψη πολιτικού λόγου και θέσεων.

«Από όλους τους υποψηφίους, εγώ ο δήθεν κενός πολιτικά, ο δήθεν «Μίστερ Επικοινωνία», είμαι ο μόνος που έχει βάλει προτάσεις» είπε σε σημείο της ομιλίας του.  

Στη Χαλκίδα βρέθηκε και ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη Τάιλερ Μάμπεθ, ο οποίος ήθελε να τον στηρίξει στην προεκλογική του ομιλία.

Αχτσιόγλου: Ο Κασσελάκης μου απευθύνθηκε υποτιμητικά επειδή είμαι γυναίκα

Απάντηση Κασσελάκη στα σενάρια διάσπασης και αποχώρησης στελεχών εάν εκλεγεί πρόεδρος

Ξεκαθαρίζοντας ότι θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στα σενάρια διάσπασης. 

Όπως είπε, «η μόνη τάση θα πρέπει να ειναι η δημοκρατική τάση και όποιος διαφωνεί με αυτό μπορεί να φύγει».

Στέφανος Κασσελάκης: Η βίλα στην Εκάλη, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια

Για τις  καταγγελίες περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα, που βάζουν φωτιά στο σκηνικό στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει άγνοια. Στελέχη του κόμματος πάντως επιμένουν.

«Υπονόμευση υπήρξε σίγουρα. Υπήρχαν σύντροφοι που ήθελαν να αποχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας από πρόεδρος του κόμματος και σήμερα είναι στην 'Εφη Αχτσιόγλου» ανέφερε χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας.

Αχτσιόγλου: Έχω σχέδιο να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και εγώ η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός

Στο μεταξύ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, σημείωσε ότι «υπάρχουν κενά» στον πολιτικό λόγο του Στέφανου Κασσελάκη, προσθέτοντας ότι στην περίπτωσή του δεν έχουμε ακούσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο.

«Εγώ κατεβαίνω ως υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με σκοπό ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση και εγώ να είμαι η πρώτη γυναίκα Πρωθυπουργός της χώρας» είπε και συμπλήρωσε πως «δεν αρκούν κάποιες ατάκες ή κάποιες δηλώσεις», αλλά «χρειάζεται ένα πολιτικό σχέδιο».