ΗΠΑ: Μυστήριο με τη δολοφονία Κινέζου καθηγητή που μελετούσε τον κορωνοϊό

Ήταν στα πρόθυρα σημαντικών ευρημάτων για την πανδημία

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υπόθεση δολοφονίας καθηγητή του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ στις ΗΠΑ, ο οποίος ήταν στα πρόθυρα σημαντικών ευρημάτων για τον κορωνοϊό και ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, με την αστυνομία να εξετάζει τις συνθήκες θανάτου του.

Κίνα: Μυστηριώδης επανεμφάνιση δημοσιογράφου που κάλυπτε την πανδημία

Σύμφωνα με το cnni το πτώμα του ερευνητή και βοηθού καθηγητή, Μπινγκ Λιου βρέθηκε στο πατρικό του σπίτι, φέροντας τραύματα στο κεφάλι, τον λαιμό, τον κορμό και τα άκρα, σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής η οποία πιστεύει ότι ένας δεύτερος άνδρας, αγνώστου ταυτότητας που βρέθηκε επίσης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, πυροβόλησε και δολοφόνησε τον Λιου στο σπίτι του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν επιστρέψει στο αυτοκίνητό του έθεσε τέλος στη ζωή του. Η αστυνομία θεωρεί ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονταν μεταξύ τους, ενώ αποκλείει το ενδεχόμενο τα κίνητρα της δολοφονίας να ήταν ρατσιστικά.

ΗΠΑ: Πάνω από 70.000 οι νεκροί - 15 παιδιά νοσηλεύτηκαν με φλεγμονώδη νόσο

Το πανεπιστήμιο εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας βαθιά λύπη για τον τραγικό θάνατο, για έναν λαμπρό ερευνητή και θαυμαστό συνάδελφο. Το Πανεπιστήμιο στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λιου, στους φίλους και τους συναδέλφους του».

Θρίλερ με τον θάνατο γιατρών στη Ρωσία - Έπεσαν από παράθυρα νοσοκομείων

«Ο Bing ήταν στα πρόθυρα πολύ σημαντικών ευρημάτων προς την κατανόηση των κυτταρικών μηχανισμών που βρίσκονται πίσω από τη μόλυνση του SARS-CoV-2 και της κυτταρικής βάσης που επιπλοκών της», προσθέτουν οι συνάδελφοί του σε δική τους ανακοίνωση.