Ο Μπόρις Τζόνσον κάνει διακοπές στο Πήλιο και απολαμβάνει την ελληνική κουζίνα (ΦΩΤΟ)

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας φορτίζει τις μπαταρίες του στη χώρα μας

Μετά τη Χαλκιδική στο Πήλιο ξεκουράζεται ο υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, που φαίνεται πως απολαμβάνει τις διακοπές του στη χώρα μας.

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος υπήρξε θερμός υποστηρικτής του Brexit, όπως σας ενημέρωσε σε παλαιότερη ανάρτηση το star.gr, έφθασε αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Παρασκευή και από εκεί οδικώς κατευθύνθηκε στη Μαγνησία.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο κ. Τζόνσον ήταν χαλαρός και επικοινωνιακός.


O υπουργός Εξωτερικών της Μ.Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον με τον εκδότη της εφημερίδας Μαγνησία Δημήτρη Καρεκλίδη

Το πρωί της Δευτέρας απόλαυσε τον καφέ του, παρέα με την οικογένειά του, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε βουτιές και φαγητό και επιστροφή στη βάση του, στην περιοχή Χόρτο.

Στη συνέχεια δείπνησε με τη σύζυγό ��ου, Μαρίνα Γουίλερ και τα τέσσερα παιδιά τους. Το μενού που απόλαυσε η οικογένεια Τζόνσον στο γραφικό ταβερνάκι περιλάμβανε κοτόπουλο, ψάρι, χωριάτικη σαλάτα, κεφτεδάκια, σπαγγέτι και τζατζίκι.

«Η Ελλάδα με συναρπάζει, έχω έρθει αρκετές φορές και θα συνεχίσω να έρχομαι. Λατρεύουμε το ελληνικό φαγητό και μάλιστα ο μικρός μου γιος απολαμβάνει να τρώει γίγαντες» είπε.

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών θα συνεχίσει για μερικές ημέρες ακόμη τις διακοπές του στο Πήλιο με εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες και έπειτα θα επιστρέψει στο Λονδίνο.