Αγία Βαρβάρα: Θρήνος στην κηδεία του γιατρού που δολοφόνησε ο πεθερός του

Ζητά να αφεθεί ελεύθερη η πεθερά του θύματος

Σε κλίμα βαθειάς οδύνης και σπαραγμού τελέστηκε σήμερα, 1η Μαρτίου, η κηδεία του 57χρονου γιατρού που σκοτώθηκε από τα χέρια του ίδιου του του πεθερού πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην Αγία Βαρβάρα.

Αγία Βαρβάρα: Στη φυλακή ο πεθερός - «Μετάνιωσα, ήμουν εν θερμώ»

Συγκεκριμένα, πριν από έξι ημέρες, ένας 69χρονος σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του με κυνηγετική καραμπίνα. 

Αγία Βαρβάρα: «Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου», λέει ο πεθερός

Η δημοσιογράφος του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star, Βαλεντίνα Καραγεωργίου, βρέθηκε στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών, όπου τελέστηκε η κηδεία υπό σπαρακτικές συνθήκες. 

Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς έφτασαν στο σημείο κρατώντας λευκά λουλούδια για να του απευθύνουν το «ύστατο χαίρε», να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. 

Αγία Βαρβάρα: Στη φυλακή βρίσκονται ο 69χρονος και η σύζυγός του 

Αγία Βαρβάρα: Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει η πεθερά του θύματος

Ο πεθερός και η σύζυγός του έχουν οδηγηθεί στις φυλακές, παρά το γεγονός ότι έχουν δώσει διαφορετική εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη. Να σημειωθεί πως η γυναίκα αρνείται κάθε ανάμειξη στο έγκλημα. Οι συνήγοροί της, μάλιστα, θα καταθέσουν προσφυγή σύντομα κατά της προσωρινής της κράτησης. 

Σοκαριστικό είναι το στοιχείο πως η πεθερά του θύματος χαρακτήρισε τον γαμπρός της ως τον Χίτλερ του σπιτιού λέγοντας:

«Είναι πολλά συσσωρευμένα όλα αυτά τα χρόνια. Παλινωδίες, επιθέσεις, βρισιές, χειρονομίες, βασανιστήριο  ψυχών για τα εγγόνια μας. Το θύμα ήταν Χίτλερ μέσα στο σπίτι. Ο μικρός έτρεχε στον παππού του και του έλεγε "βοήθα μας παππού γιατί αν δεν μας βοηθήσεις εσύ, όταν μεγαλώσω εγώ θα τον σκοτώσω».