Τέμπη: Νικήτρια η Ανυσία μετά από 44 μέρες - Θα κάνει Πάσχα σπίτι της!

Χαμόγελα και για 20χρονη που κατάφερε να βγει από την εντατική

Η Ανυσία είχε βγει από τη ΜΕΘ και είχε μεταφερθεί σε απλή κλίνη / Βίντεο από Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (31.03.23)

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, 44 ημέρες μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, πήρε η 26χρονη Ανυσία και επέστρεψε στη θαλπωρή του σπιτιού της.

Τέμπη: Η Ανυσία βγήκε από τη ΜΕΘ - Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα της

Η Ανυσία ήταν στο δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και αρχικά νοσηλευόταν με πολλαπλά τραύματα και εγκαύματα, διασωληνωμένη και σε καταστολή στην Α' ΜΕΘ εγκαυμάτων.

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, 44 ημέρες μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, η 26χρονη Ανυσία 

Στα τέλη Μαρτίου βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο έχοντας πλήρη διαύγεια και αντίληψη.

Πλέον, η 26χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά της. H πορεία της υγείας της για το επόμενο διάστημα θα παρακολουθείται τακτικά από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Παπανικολάου».

Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ 20χρονη - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 22χρονος από το 1ο βαγόνι

O πατέρας της Ανυσίας ανέβασε ένα συγκινητικό post για την κόρη του που κατάφερε να βγει από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στην οικογένειά της. 

«Η Ανυσία μας μετά από 44 ημέρες είναι πλέον σπίτι μας!! Σας ευχαριστώ όλους!! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!» έγραψε ο πατέρας της 26χρονης.

Αποκλειστικό Star-Τέμπη: «Λύγισαν» οι μηχανοδηγοί στο σημείο της σύγκρουσης

Τέμπη: Βγήκε από τη ΜΕΘ 20χρονη στη Λάρισα

Χαμόγελα όμως και για 20χρονη κοπέλα που βγήκε, σήμερα το πρωί, από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου νοσηλευόταν και πλέον έχει μεταφερθεί σε δωμάτιο της νευροχειρουργικής κλινικής, δεδομένου ότι η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί. 

Μαραγκός στο Άγιο Όρος που έζησε τη φρίκη των Τεμπών, μιλά πρώτη φορά

Η νεαρή κοπέλα, κέρδισε τη μάχη για τη ζωή, σύμφωνα με το onlarissa.gr, ενώ οι γιατροί φαίνεται ότι είναι αισιόδοξοι για την αποκατάσταση της υγείας της.

Σημειώνεται ότι δύο ακόμα νέοι άνθρωποι, που βίωσαν τη φρίκη της 28ης Φεβρουαρίου, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην ορθοπεδική κλινική του ίδιου νοσοκομείου, επίσης μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ. 

Την ίδια ώρα, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι, δίνει τη δική του μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Πρόκειται για τον 22χρονο από τον Βόλο, ο οποίος φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.