Μοσχάτο: Απολογείται η 47χρονη – Φιλοξένησε τον 50χρονο μετά τον ξυλοδαρμό

Τι αναμένεται να υποστηρίξει στην απολογία της

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η 47χρονη, η οποία κατηγορείται ότι συνέβαλε στον απαγχονισμό του 50χρονου στο Μοσχάτο

Η άφιξη της 47χρονης στα δικαστήρια της Ευελπίδων - star.gr

Η γυναίκα αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται και υποστηρίζει ότι δε συμμετείχε στην αυτοκτονία του ασφαλιστή. 

Μοσχάτο: Μυστήριο με την εξαφάνιση της συζύγου του 50χρονου

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γυναίκα θα υποστηρίξει ότι δεν είχε κανένα λόγο να σκοτώσει τον 50χρονο και πως το μόνο που ήθελε να μάθει είναι τι είχε κάνει με τα χρήματά της. 

Ο 50χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος 

H 47χρονη, αναμένεται να ισχυριστεί ότι όχι μόνο δεν κλώτσησε την καρέκλα πάνω στην οποία είχε ανέβει ο 50χρονος για να αυτοκτονήσει, αλλά προσπάθησε να τον σώσει. 

Μοσχάτο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι - Ο γιος της 47χρονης στο Star

Θα πει μάλιστα ότι στο παρελθόν ήταν παρούσα σε ξυλοδαρμό του 50χρονου και μάλιστα είχε καλέσει την αστυνομία. Τότε φέρεται να του είχε πει ότι πρέπει να προσέχει γιατί έχει μικρά παιδιά και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα τον σκότωναν. 

Η δικηγόρος της, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε επίσης ότι η κατηγορούμενη είχε επαγγελματική σχέση με τον 50χρονο για περισσότερο από δέκα χρόνια. 

Μοσχάτο: «Η 47χρονη αρνείται τις κατηγορίες» λέει η δικηγόρος της

Αποκάλυψε επίσης ότι τη μέρα εκείνη που ο ασφαλιστής ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους, η 47χρονη ήταν εκείνη που τον φιλοξένησε στο σπίτι της για δύο μέρες και τον συμβούλεψε να επικοινωνήσει με τις αρχές. 

Η 47χρονη επιμένει ότι δε συμμετείχε στον απαγχονισμό του 50χρονου στο Μοσχάτο

Επίσης όσον αφορά στα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό της τηλέφωνο και στα οποία φέρεται να έχει καταγράψει τον καβγά της με τον 50χρονο, θα υποστηρίξει ότι σε αυτά ο άνδρας ομολογεί ότι της χρωστούσε χρήματα. Ο 50χρονος μάλιστα σε ένα από τα βίντεο φέρεται να της λέει «σκότωσέ με, σκότωσέ με». Πάντως η 47χρονη επιμένει ότι δε συμμετείχε στην αυτοκτονία του άνδρα. 

Μοσχάτο: Κατάγματα στα πλευρά και χτυπήματα στο κεφάλι είχε ο 50χρονος

Στο πλευρό της 47χρονης βρίσκονται οι γονείς, τα αδέλφια και οι τρεις γιοι της, οι οποίοι δηλώνουν πως η γυναίκα είναι αθώα.