Πάτρα: Πρώην σύντροφος του Μάνου «αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Δεν κατήγγειλα εγώ την κακοποίηση της Τζωρτζίνας»

Πρώην σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη, αρνείται ότι έκανε την καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας. Κατηγορεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι λέει ψέματα. Η καταγγελία ανέφερε ότι η Τζωρτζίνα κακοποιούταν από τους γονείς της. Το παιδί είχε νοσηλευτεί δύο φορές με φαρμακευτική δηλητηρίαση και γιατί είχε μασήσει τσιγάρα.

Πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, όταν ήταν ακόμη βρέφος. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται προδομένη - Δεν απαντά στο τηλέφωνο ο Μάνος

Η γιαγιά του παιδιού και μητέρα της Ρούλας ισχυρίζεται ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί δύο φορές από συγγενικό πρόσωπο του Μάνου Δασκαλάκη.

Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας ήρθαν πληροφορίες ότι η μικρή είχε νοσηλευθεί το 2015 στο «Καραμανδάνειο με «φαρμακευτική δηλητηρίαση» και είχε υποβληθεί σε πλύση στομάχου. 

Το 2014, μάλιστα, πρώην σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη, φέρεται, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, να προχώρησε σε ανώνυμη καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πάτρα: Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης - Τι θα πει για την Τζωρτζίνα

Ωστόσο, η πρώην σύντροφος του 30χρονου, μέσω της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αρνείται ότι εκείνη έκανε την καταγγελία και προτίθεται να το καταθέσει και ενόρκως. 

«Είναι προφανές ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ψέματα και σε αυτήν την περίπτωση. Η καταγγελία έγινε από γειτόνισσα και δυστυχώς δεν προχώρησε μιας και το ζευγάρι κατάφερε και έπεισε την κοινωνική λειτουργό», δήλωσε η γυναίκα. 

Πάτρα: Η καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού

Τον Αύγουστο του 2014 το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχθηκε καταγγελία για την κακοποίηση της μικρής Τζωρτζίνας από τους γονείς της, όταν ακόμα ήταν 10 μηνών. 

Πάτρα: «Το να κοιτάς το παιδί σου όταν το σκοτώνεις δείχνει... »

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Χαμόγελου, Κώστα Γιαννόπουλο, η καταγγελία αφορούσε σε περιστατικό κατά το οποίο εθεάθη η Ρούλα Πισπιρίγκου να χτυπά με τα χέρια της την Τζωρτζίνα. 

Πάτρα: Τι κρύβεται πίσω από τις καταγγελίες για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Η καταγγελία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία και κατόπιν ειδοποιήθηκαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Πατρέων. Κοινωνικός λειτουργός επισκέφτηκε το σπίτι της οικογένειας πολύ αργγότερα, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο, αφού πρώτα είχε τηλεφωνήσει στους γονείς κι είχε ενημερώσει για την έρευνα που γινόταν. Τελικά συνέταξε μία «αθωωτική» έκθεση και αποχώρησε.

Πάτρα: Δύο φορές είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα

Επιπλέον έγινε γνωστό ότι η Τζωρτζίνα είχε νοσηλευθεί ακόμα δύο φορές στο «Καραμανδάνειο», το 2014 και το 2015, πριν δηλαδή από τα σοβαρά επεισόδια που εμφάνιζε μετά τον θάνατο της Ίριδας,

Πάτρα: Η ιατροδικαστής Τσιόλα «σπάει» τη σιωπή της για την Ίριδα

Την πρώτη φορά είχε υποστεί δηλητηρίαση από καπνό και νικοτίνη, ενώ τη δεύτερη φορά διαγνώστηκε «φαρμακευτική δηλητηρίαση» και είχε υποβληθεί σε πλύση στομάχου.

Πάτρα: Καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν βρέφος

Πάντως, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, με αφορμή τις καταγγελίες για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας στην Πάτρα, είπε χθες ότι δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για περιοχόμενο των αναφορών που έφτασαν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και αν υπήρξαν ολιγωρίες.