Ανδραβίδα: Ασφυκτικός ο θάνατος των παιδιών - To πόρισμα του ιατροδικαστή

Ο δράστης είχε σκάψει λάκκο για να θάψει την οικογένεια

Θρίλερ με την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα - Βίντεο Skai

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον δράστη της στυγερής δολοφονίας του ζευγαριού και των δύο μικρών παιδιών του στην Ανδραβίδα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Την ίδια ώρα το πόρισμα του ιατροδικαστή αποκαλύπτει ότι τα θύματα είχαν μαρτυρικό θάνατο. 

 

Ανδραβίδα: Στο μικροσκόπιο των αρχών ο σπιτονοικοκύρης του ζευγαριού

Ο 57χρονος, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές, καθώς φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος ήταν ο σπιτονοικοκύρης του ζευγαριού. Οι κάτοικοι της περιοχής τον χαρακτηρίζουν «σκληρό» και «ιδιόρρυθμο» και ως έναν άνθρωπο που προκαλούσε συχνά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά του. 

Αναζητείται ο σπιτονοικοκύρης του ζευγαριού για το στυγερό έγκλημα στην Ανδραβίδα

Τον τελευταίο καιρό είχε πολλούς καβγάδες με το ζευγάρι, το οποίο είχε καθυστερήσει να πληρώσει κάποια ενοίκια. 

Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στις αρχές ότι είχε πυροβολήσει άλλους δύο ανθρώπους στο παρελθόν με κυνηγετική καραμπίνα, ένας εξ αυτών και ο κουμπάρος του. 

Ανδραβίδα: Ο δράστης προσπάθησε να εξαφανίσει τα πτώματα της οικογένειας

Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα είχαν καταθέσει μήνυση, αλλά την απέσυραν γιατί τα απειλούσε ότι θα κάνει κακό στις οικογένειές τους. 

Πιθανόν ο δράστης να είχε προσχεδιάσει το έγκλημά του

«Μας είχε πει ότι θα τους έδιωχνε από το σπίτι πριν τη λήξη του συμβολαίου που έχει ισχύ έως τον Μάρτιο», αναφέρουν μάρτυρες στην εφημερίδα «Πατρίς». 

Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Ποιος σκότωσε μητέρα, πατέρα και τα δυο παιδιά

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αρχές επικεντρώνονται σε αυτό το άτομο γιατί έχουν καταγραφεί κινήσεις του από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που υπάρχουν σε μαγαζιά και σπίτια κοντά στο διαμέρισμα που έμενε το ζευγάρι με τα παιδιά του. 

Ανδραβίδα: Ασφυκτικός ο θάνατος των παιδιών

Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά  στα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

Ανδραβίδα: Είχε προσχεδιάσει το έγκλημα;

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι εκτιμάται πως ο δολοφόνος είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και είχε σκάψει μέχρι και λάκκους σε περιοχή του κάμπου της Ηλείας, ώστε να μεταφέρει εκεί τις σορούς και να τις εξαφανίσει.

Γι’ αυτό εικάζεται πως το ζευγάρι βρέθηκε πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη και το ένα από τα δύο παιδιά δίπλα του, καθώς σκόπευε να τους μεταφέρει σε άλλο σημείο. Φαίνεται όμως ότι κάτι τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή.