Βιασμός ιερέας: «Όλοι γνώριζαν και συγκάλυπταν»

Έρχονται και νέες καταγγελίες για τον 37χρονο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 37χρονου ιερέα, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας. Μετά από την καταγγελία της 17χρονης τα στόματα στα Κάτω Πατήσια, όπου λειτουργούσε ο ιερέας έχουν αρχίσει να ανοίγουν, με αρκετούς κατοίκους να κάνουν λόγο για συγκάλυψη. 

Γυναίκα που μίλησε στην ΕΡΤ αποκάλυψε πως ο ιερέας ήθελε να μιλήσει ιδιαιτέρως στην κόρη της που ήταν λεχώνα και να της κάνει προσωπικές ερωτήσεις. Όταν εκείνη τον ρώτησε τι είδους ερωτήσεις θέλει να της κάνει, ο ιερέας της απάντησε πως δεν την αφορά κι έτσι εκείνη απέτρεψε την κόρη της από το να πάει να του μιλήσει.

Βιασμός ιερέας: «Θα με βλέπεις σαν τον επί γης Θεό και θα με υπακούς»

Άλλος κάτοικος είπε επίσης ότι όλοι στη γειτονιά γνώριζαν τι συνέβαινε και συγκάλυπταν τον ιερέα. 

Βιασμός ιερέας: «Βίασε την ψυχή μου»

Την ίδια ώρα φρίκη προκαλεί η κατάθεση της 17χρονης για τα όσα έζησε στα χέρια του ιερέα. 

Ο ιερέας την εξομολογούσε και μετά τη βίαζε - Έστελνε γυμνές φωτογραφίες

«Όταν άρχισα να πηγαίνω στο Λύκειο, σταμάτησα να πηγαίνω πια στο κατηχητικό. Είπα στη μαμά μου ότι δε θέλω να ξαναπάω στο κατηχητικό και τότε ήταν και η περίοδος που άρχισε και ο κορωναϊός και όλα αυτά και ήμουν αρκετά στο σπίτι μου. Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω», φέρεται να κατέθεσε το κορίτσι, που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. 

«Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου», πρόσθεσε. 

Βιασμός ιερέας: «Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η 16χρονη»

Η οικογένειά της, μέσω της δικηγόρου της, Γ. Παναγοπούλου δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και ζητά την παραδειγματική του τιμωρία. 

Χθες άγνωστοι πέταξαν μπογιές στον ιερό ναό, όπου λειτουργούσε ο ιερέας.

Βιασμός - Ιερέας: «Δεν υπάρχουν βίντεο ή φωτογραφίες» λέει ο δικηγόρος του

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ ο δικηγόρος του μιλώντας στα ΜΜΕ σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς της ανήλικης. 

Βιασμός ιερέας: «Είναι αθώος, είναι όλα ψέματα» λέει η σύζυγός του

Ωστόσο μετά από ενδελεχή έρευνα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 37χρονου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφία. Ο 37χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ διερευνώνται και άλλες καταγγελίες. 

Βιασμός ιερέας: Έρχεται νέα καταγγελία

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα καταγγελία ανήλικης μαθήτριας για τον συγκεκριμένο ιερέα.