Ανοίγει η διαθήκη του Θεοδωράκη - «Δεν περιμένω τίποτα» δηλώνει η Μαργαρίτα

«Σφετεριστής ο Νίκος Κουρής» που υποστηρίζει ότι είναι γιος του Μίκη

Όλα όσα είπε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη για το άνοιγμα της διαθήκης του/ «Αλήθειες με τη Ζήνα» (19/10/21)

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε σήμερα η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη σχετικά με τη διαθήκη του μεγάλου συνθέτη που αναμένεται να «ανοίξει» εντός των ημερών. 

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, η οποία κατευθυνόταν προς το γραφείο του Μητροπολίτη Πειραιώς για μια συνάντηση, αρχικά σχολίασε πως «δεν περιμένει τίποτα» από τη διαθήκη του πατέρα της. 

Ανιψιά Μίκη Θεοδωράκη: «Ξέρω από 12 χρόνων ότι ο Νίκος είναι παιδί του»

Ωστόσο, με νέα δήλωσή της στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η κόρη του μεγάλου συνθέτη έκανε διευκρινίσεις: «Δεν έχει ανοίξει ακόμα η διαθήκη. Δεν μπορώ να μιλήσω. Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει τίποτα το εξωφρενικό. Δεν περιμένουμε εκπλήξεις» είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη επιβεβαίωσε πως σε αυτό το στάδιο οι δικηγόροι της περιμένουν τα αντίτυπα της διαθήκης του συνθέτη προκειμένου να κάνουν επίσημες δηλώσεις. 

Μαργαρίτα Θεοδωράκη για Νίκο Κουρή: «Είναι σφετεριστής»

Σε ερώτηση της ρεπόρτερ Κατερίνας Σουλιώτη σχετικά με τον Νίκο Κουρή, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη τον αποκάλεσε «σφετεριστή» χωρίς να σχολιάσει περαιτέρω. 

Νίκος Κουρής: «Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει ως Νίκο Θεοδωράκη»

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Κουρής υποστηρίζει πως είναι βιολογικό παιδί του Μίκη Θεοδωράκη και πως θα το αποδείξει με εξέταση DNA.

Μίκης Θεοδωράκης: «Γιατί δεν του ζήτησε να τον αναγνωρίσει όσο ζούσε;»

Ωστόσο, με προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου ο Νίκος Κουρής απαγορεύεται να επικαλείται πως είναι γνήσιο τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο επίθετο. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»