Κυπαρισσία: Ταυτοποιήθηκε η τσιμεντωμένη σορός – Είναι η 42χρονη Μόνικα

Ανθρωποκυνηγητό για τον σύντροφό της - «Της φερόταν βίαια»

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την υπόθεση (1/9/21)

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της σορού που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» σε αυλή σπιτιού της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας χθες, καθώς επιβεβαιώθηκε η ταυτότητα του πτώματος μέσω της ιατροδικαστικής εξέτασης. 

Κυπαρισσία: Οι εξετάσεις DNA λύνουν το μυστήριο για το πτώμα στο τσιμέντο

Πρόκειται για την Μόνικα, μία 42χρονη μητέρα τριών παιδιών η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τον Φεβρουάριο του 2021. Η εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας, η οποία καταγόταν από την Ρουμανία, είχε δηλωθεί δηλωθεί από τους συγγενείς της προς τα τέλη του Μαΐου του 2021. 

Η σορός της 42χρονης βρέθηκε όταν η οικογένεια που ζει στο σπίτι παρατήρησε διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε ένα συγκεκριμένο σημείο της αυλής. Αποφάσισαν να σκάψουν, με αποτέλεσμα να αντικρύσουν το μακάβριο εύρημα. 

Η Μόνικα ζούσε στην Κυπαρρισία Μεσσηνίας τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ το σπίτι στο οποίο βρέθηκε το πτώμα της ήταν η κατοικία του συντρόφου της πριν από κάποια χρόνια. 

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το πτώμα θάφτηκε στο σημείο πριν από περίπου 5-6 μήνες, στοιχείο που συνέπιπτε με την ημερομηνία εξαφάνισης της γυναίκας. 

Κυπαρισσία: Στοιχείο «κλειδί» για τον σύντροφο της 42χρονης έχει η ΕΛ.ΑΣ

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για προκειμένου να εντοπίσουν τον πρώην σύντροφο της 42χρονης γυναίκας, καθώς θεωρούν πως το πιθανότερο σενάριο είναι ότι την δολοφόνησε και την έθαψε στο παλιό του σπίτι, για να εξαφανίσει τα ίχνη της. 

Στη 42χρονη Μόνικα ανήκει η τσιμεντωμένη σωρός -«Της φερόταν βίαια ο σύντροφός της» είχε δηλώσει η ξαδέρφη της

Οι συγγενείς της Μόνικας είχαν μιλήσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» σχετικά με την εξαφάνισή της. Η γυναίκα είχε υπάρξει θύμα ενδοοικογενειακής βίας στο παρελθόν, ενώ το βράδυ που εξαφανίστηκε την είχαν δει μαζί με τον σύντροφό της στην περιοχή της Κυπαρρισίας. 

Κυπαρισσία: Αναζητείται ο σύντροφος της 42χρονης- Τι έλεγε πριν τρεις μήνες

Η ξαδέρφη της είχε δηλώσει τον Ιούνιο στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη πως θεωρεί ότι η Μόνικα δε ζει πιά: «Η ζωή της δεν ήταν εύκολη, την κακοποιούσε ο σύζυγός της και αναγκάστηκε να τον χωρίσει. Στην πορεία σύναψε σχέση με κάποιον συμπατριώτη της, όπου κι εκείνος της φερόταν βίαια. Πιστεύω πως δε ζει».