Φονικό στη Μακρινίτσα: «Θέλω να μεγαλώσω τον εγγονό μου όπως τα παιδιά μου»

Εισαγγελική πρόταση να δοθεί η επιμέλεια του παιδιού στους παππούδες του

Όσα είπε ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την επιμέλεια του εγγονού του.

Εισαγγελική πρόταση για την επιμέλεια του δυόμιση ετών παιδιού της 28χρονης που δολοφονήθηκε μαζί με τον αδερφό της από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Μακρινίτσα τον Απρίλιο κατέθεσε χθες η εισαγγελέας ανηλίκων στο Πρωτοδικείο Βόλου.  

Μακρινίτσα: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον αδερφό της

Ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών και παππούς του μικρού παιδιού Απόστολος Τσάπας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την επιμέλεια του μικρού του εγγονιού και δήλωσε ευγνώμων για αυτή την απόφαση.

Βρήκαμε νέο σπίτι, ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, τον εγγονό μου θέλω να τον μεγαλώσω όπως τα παιδιά μου, σωστούς ανθρώπους, δεν ήθελα να πάει σε ίδρυμα, θέλω να  μεγαλώσει κοντά μας

Μετά την ολοκλήρωση της κοινωνικής έρευνας για τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού αποφασίστηκε να αφαιρεθεί η επιμέλεια από τον πατέρα του που βρίσκεται σήμερα στη φυλακή για το διπλό φονικό και να δοθεί στους παππούδες του, τους γονείς της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας.

Φονικό στη Μακρινίτσα: «Βοήθεια σώστε με, έχει έρθει να μας σκοτώσει»

Η πρόταση της εισαγγελέως διαβιβάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου που θα συνεδριάσει σε τακτική δικάσιμο το προσεχές διάστημα για το θέμα της επιμέλειας του παιδιού.

Ο φερόμενος δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα.

Το διπλό φονικό που συντάραξε τη Μακρινίτσα

Ήταν απόγευμα της 5ης Απριλίου, όταν ο 31χρονος δράστης εισέβαλε στο πατρικό σπίτι της συζύγου του όπου έμενε με το παιδί της και τους γονείς της. Από τη μανία του άντρα της δεν γλίτωσε ούτε η ίδια αλλά ούτε και ο αδερφός της που τους μαχαίρωσε στην καρδιά, κόβοντας μια για πάντα το νήμα της ζωής τους.

Ο 31χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα προφυλακίστηκε μετά την απολογία του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού. Η επιμέλεια του παιδιού τού αφαιρέθηκε και δόθηκε στους γονείς της 28χρονης.
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.