Επίθεση με βιτριόλι: Απομονωμένη σε ειδικό κελί κρατείται η 35χρονη

Φόβοι ότι συγκρατούμενές της θα κινηθούν εναντίον της

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίου ειδήσεων του Star, τις τελευταίες εξελίξεις για την προφυλάκιση της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Σε ειδικό κελί οδηγήθηκε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, μετά την απολογία της, οπότε και κρίθηκε προφυλακιστέα.

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη έψαχνε τη μοίρα σε... τράπουλα ΧΑΛ

Η 35χρονη κατά τη διάρκεια της απολογίας της, έκανε χρήση του δικαιώματος σιωπής και αμέσως μετά οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου, κατόπιν αιτήματός της αλλά και απόφαση των φυλακών, η κατηγορούμενη κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, απομονωμένη από τις υπόλοιπες κρατούμενες.

Επίθεση με βιτριόλι: Γεμάτο φωτογραφίες της Ιωάννας το κινητό της 35χρονης

Μάλιστα, λόγω της έκτασης της υπόθεσης, θα προαυλίζεται μόνη της, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι συγκρατούμενες ενδέχεται να κινηθούν εναντίον της.

Επίθεση βιτριόλι: Δύο βασικοί λόγοι οδήγησαν στην προφυλάκιση της 35χρονης

Οι λόγοι που οδήγησαν στην προφυλάκιση της κατηγορούμενης

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της 35χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και όχι για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ οι δύο βασικοί λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι:

-    Ο κίνδυνος επανάληψης της πράξης σε άλλη χρονική στιγμή.

-    Ο δεύτερος σχετίζεται με την κατηγορία για απείθεια και με τον φόβο φυγής της κατηγορουμένης.

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη

Νέα στοιχεία από την αστυνομία

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο κινητό της 35χρονης βρέθηκε φωτογραφία από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου έμενε η Ιωάννα καθώς και φωτογραφία της γυναίκας οδηγού ταξί που τη μετέφερε στο σημείο της επίθεσης.