Επίθεση με βιτριόλι: Ο διάλογος της Ιωάννας με τον σύντροφο της 35χρονης

«Η Ε. είναι φίλη και καλό κορίτσι»

Δύο φορές προσέγγισε την Ιωάννα, ο 40χρονος, πρώην σύντροφος της 35χρονης, η οποία κατηγορείται πως επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της άτυχης κοπέλας έξω από την εργασία της. 

Επίθεση βιτριόλι: Δύο βασικοί λόγοι οδήγησαν στην προφυλάκιση της 35χρονης

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, ο 40χρονος είχε στείλει αίτημα φιλίας στο Facebook της Ιωάννας, το οποίο η κοπέλα διέγραψε μετά από μήνυμα που έλαβε από τη φερόμενη ως δράστιδα, με το οποίο την ενημέρωνε πως έχει σχέση μαζί του. 

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη

Στις 26 Νοεμβρίου 2018, ο 40χρονος φέρεται να έστειλε μήνυμα στην Ιωάννα, ενώ αυτή ήταν σε ταξίδι στη Βαρσοβία με φίλες της. 

«Είδες ότι σε διέγραψα έτσι;», του έγραψε η Ιωάννα κι εκείνος φέρεται να τη ρωτάει: «Τι σου έκανα και με διέγραψες;» 

Επίθεση βιτριόλι: Αρνείται να φάει η 35χρονη - Μάτωσε τους καρπούς της

Η Ιωάννα τότε του απάντησε: «Για σκέψου. Κάποια ανησυχεί για σένα». Η απάντηση του 40χρονου ήταν: «Μα δεν μπορώ να καταλάβω για ποια λες. Για ποια κοινή μας γνωστή, αλλά δεν έχεις κάνει κάτι κακό, ούτε θα κάνεις, ποτέ». 

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 40χρονος τον Ιούλιο του 2019 έστειλε και πάλι αίτημα φιλίας στην Ιωάννα και τότε εκείνη του έγραψε: «Η Ε., είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι» και το απέρριψε για άλλη μια φορά. 

Βιτριόλι: Δεύτερο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα είχε η κατηγορούμενη

Την ίδια κουβέντα φέρεται να είπε η 34χρονη και στους αστυνομικούς όταν την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο. «Η Ε. είναι καλό κορίτσι, είναι από διπλανό χωριό και απορώ πως την έχετε στην λίστα».