Ανησυχητικό- 16χρονος μαζί με 15χρονο διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία!

Στην σπείρα ήταν και ένας νεαρός 19 ετών- Πρώτη ανάρτηση: 16/06/2016 17:42

​Από μικροί στα κόλπα είχαν μπει δυο μαθητές ηλικίας 16 και 15 ετών, οι οποίοι μαζί με έναν 19χρονο νεαρό διακινούσαν ναρκωτικά έξω από σχολεία!

Η δράση τους αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία μητέρας μαθητή που αγόρασε κάνναβη από αυτούς. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με τους αστυνομικούς από το Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης βρέθηκαν έξω από σχολείο όπου εντόπισαν τον ένα από αυτούς με μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι συλληφθέντες τους τελευταίους έξι μήνες είχαν συστήσει εγκληματικ�� ομάδα με σκοπό την διακίνηση κάνναβης σε ανήλικους μαθητές.

Χαρακτηριστικό της δράσης τους, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν το γεγονός ότι παρακινούσαν τους ανήλικους μαθητές να τους παραδίδουν, ως αντίτιμο για την αγορά των ναρκωτικών, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας που θα αφαιρούσαν από τους γονείς τους.

Από την έρευνα στην οικία 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα τα οποία προέκυψε ότι ανήκαν σε γονέα ανηλίκου, καθώς και κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για ανάκριση στους αρμόδιους ανακριτές.