Βόλτα Μητσοτάκη στο Μοσχάτο -  «Δεν εφησυχάζουμε» διαμήνυσε 

Στο Άγιο Όρος το άλλο Σαββατοκύριακο με το βλέμμα στα «δεξιά»

Οι συσκέψεις στο «στρατηγείο» της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς πυκνώνουν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κλειδώνει» τη στρατηγική του κόμματος για τις δεύτερες εκλογές. Πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε βόλτα στο Μοσχάτο, όπως μετέδωσε από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ο Γιώργος Ευγενίδης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

Μητσοτάκης: «Γκάζια» σε βουλευτές να «τρέξουν» για αυτοδυναμία στις εκλογές

Ουσιαστικά ο κ. Μητσοτάκης  ξεκίνησε τις περιοδείες του από τις γειτονιές κοντά στα γραφεία της ΝΔ. Έδειξε μάλιστα σε έναν πιτσιρικά πώς πετούν την μπάλα του αμερικανικού φούτμπολ, ενώ ένα σκυλάκι… «ανταγωνιστής» του Πίνατ, βρέθηκε στον  δρόμο του και ανέβηκε στα χέρια του!  

Τι άκουσαν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στο «φροντιστήριο» του Α. Σκέρτσου 

Ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του είναι στα γραφεία τους μετά από 4 χρόνια, έχουν όμως ενδιαφέρον όσα ειπώθηκαν στο "φροντιστήριο" που έκανε ο Άκης Σκέρτσος σε γαλάζιους υποψηφίους. Μεταξύ άλλων, τους συνέστησε να θυμίσουν στους ψηφοφόρους να ρίξουν νέα ψηφοδέλτια στην κάλπη, όχι αυτά των προηγούμενων εκλογών, καθώς στις διπλές εκλογές του 2012 βρέθηκαν σχεδόν 100.000 άκυρα ψηφοδέλτια. Τους ζήτησε να απαντούν στο επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι η μεγάλη πλειοψηφία της ΝΔ είναι αντιδημοκρατική και τους θύμισε ότι ξεκινούν από το μηδέν, σαν να μην έχουν βγει βουλευτές. 

Μητσοτάκης από το Μοσχάτο: Δε θα εφησυχάσουμε 

O φάκελος που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Σαρμά για τη συνέχιση του κράτους 

«Μητσοτάκης ή ακυβερνησία» το σταθερό μήνυμα της ΝΔ 

Το δίλημμα της ΝΔ στους πολίτες είναι καθαρό: «Μητσοτάκης ή ακυβερνησία», με δεδομένο ότι δεν επιτρέπονται ρίσκα, καθώς η επόμενη Βουλή μπορεί να έχει περισσότερα κόμματα και άρα η αυτοδυναμία να είναι δυσκολότερη. Εξ ου και ο κ. Μητσοτάκης δε θα αφήσει τίποτε στην τύχη, θα δώσει έμφαση στο θετικό αφήγημα της ΝΔ και θα κάνει καθημερινές περιοδείες, εναλλάξ σε Αττική και Θεσσαλονίκη. 

Μητσοτάκης: «Ξορκίζει» τον εφησυχασμό για τις επαναληπτικές εκλογές 

Ο Μητσοτάκης στο Άγιο Όρος το άλλο Σαββατοκύριακο με το βλέμμα στα «δεξιά»

Σημειωτέον, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το άλλο Σαββατοκύριακο, του Αγίου Πνεύματος, το Άγιο Όρος, μονές του οποίου έχουν συνδεθεί με το κόμμα ΝΙΚΗ. 

Επίσκεψη στο Άγιο Όρος προγραμματίζει ο Μητσοτάκης 

Θα περιοδεύσει και σε νομούς που δεξιότερα κόμματα είχαν υψηλά ποσοστά. Συμπέρασμα: η ΝΔ δεν θέλει κενά στα δεξιά της και θέλει εντός «δεξαμενής»  τους πασοκογενείς ψηφοφόρους.