Ένα πιάτο εμνευσμένο από τη Μεξικάνικη κουζίνα ετοίμασε για τους τηλεθεατές της εκπομπής Breakfast@Star ο νικητής του φετινού MasterChef Nέστορας Νέστορας
Τα μυστικά του Νέστορα για το τέλειο banana bread!
Tο πρωινό των διασήμων έχει ένα κοινό τρόφιμο και είναι πεντανόστιμο!
Ο σεφ έφτιαξε τοστάδας, ένα πιάτο που έχει ως βάση τις φρυγανισμένες τορτίγιες και περιλαμβάνει σάλτσα από αβοκάντο.
Υλικά της Συνταγής
• 1 λαυράκι φιλεταρισμένο
• Μισό κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• Μισή πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
• Σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
• Φρέσκο κόλιανδρος
• Αμύγδαλο φιλέ καβουρδισμένο
• 5 Τορτίγιες
• 2 lime
• Καπνιστή πάπρικα
MasterChef: Δήλωσε συμμετοχή στη 10η επετειακή σεζόν τώρα!
Για τη μαγιονέζα
• 1 κρόκος
• 1 αβγό
• 250 γρ. ηλιέλαιο
• χυμός από 1 lime
• Αλάτι, πιπέρι
Για την κρέμα αβοκάντο:
• 1 Αβοκάντο ώριμο
• Χυμός από 1 lime
• Αλάτι
Εκτέλεση Συνταγής
Κόβουμε τις τορτίγιες με το κούπ πατ και τις τηγανίζουμε. Μόλις βγουν από το τηγάνι τις πασπαλίζουμε με πάπρικα και αλάτι. Κόβουμε το ψάρι σε μικρά κυβάκια και το μαρινάρουμε στο ελαιόλαδο στον χυμό lime και στο αλάτι ώστε να ψηθεί το ψάρι. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα υλικά και το αμύγδαλο. Τοποθετούμε πάνω στην τορτίγια. Γαρνίρουμε με τη μαγιονέζα και την κρέμα αβοκάντο και σερβίρουμε.
Δείτε το Breakfast@Star