Μια λαχταριστή συνταγή για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας ετοίμασε το πρωί της Δευτέρας (20/02) ο Σταύρος Βαρθαλίτης. 
Κρεμμυδόπιτα με φέτα - Μία πίτα με «χρώμα»
Συγκεκριμένα ο γνωστός chef μπήκε στην κουζίνα του Breakfast@Star και έδειξε βήμα - βήμα στους τηλεθεατές πώς να φτιάξουν κανελόνια με κιμά γαλοπούλας. 
Υλικά
	- 500 γρ. Κανελόνια
 
	- 500 γρ. Κιμάς γαλοπούλας
 
	- 1 Ξερό κρεμμύδι μεγάλο
 
	- 1 Σκελίδα σκόρδο
 
	- 1 μεγάλο Καρότο
 
	- 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
 
	- 3 Ντομάτες
 
	- 1 Ξύλο κανέλας
 
	- 1 κ.σ. Πελτές ντομάτας
 
	- 220 γρ. Ζωμός λαχανικών
 
	- 2 κλωνάρια Φρέσκια ρίγανη
 
	- 50 γρ. Βούτυρο
 
	- 50 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
 
	- 1,1 λίτρο Γάλα φρέσκο 3,5% λιπαρά
 
	- 1/2 κ.γ. Μοσχοκάρυδο
 
	- 1 Αυγό
 
	- 150 γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
 
	- Αλάτι
 
	- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 
Μπιφτέκια κοτόπουλο με πατάτες και πιπεριές στον φούρνο
Εκτέλεση
	- Σε κατσαρόλα με μεγάλη βάση ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε τον κιμά και τον σοτάρουμε για 4 λεπτά.
 
	- Τρίβουμε στο χοντρό σημείο του τρίφτη το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο.
 
	- Τα προσθέτουμε στο τηγάνι, ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και σοτάρουμε τα υλικά, για ακόμα 3 λεπτά.
 
	- Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, ανακατεύουμε και τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό.
 
	- Τρίβουμε τις ντομάτες στο χοντρό μέρος του τρίφτη και τις προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τη φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη, τον ζωμό, το ξύλο κανέλας και ανακατεύουμε.
 
	- Βράζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συχνά, για περίπου 10-15 λεπτά.
 
	- Σε μια άλλη κατσαρόλα με μεγάλη βάση λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά.
 
	- Ρίχνουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός, να καβουρδιστεί με προσοχή και να μην “πιάσει” στην κατσαρόλα.
 
	- Προσθέτουμε το μισό από το γάλα τμηματικά και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα χειρός, ώστε να έχουμε μια λεία μπεσαμέλ, χωρίς σβόλους.
 
	- Μόλις εμφανιστούν οι πρώτες φυσαλίδες στην επιφάνειά της, σβήνουμε και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
 
	- Αφήνουμε να κρυώσει για λίγο, προσθέτουμε τα 2/3 από την τριμμένη κεφαλογραβιέρα, το μοσχοκάρυδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, στο τέλος το αυγό και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
 
	- Μόλις ο κιμάς είναι έτοιμος, αποσύρουμε από τη φωτιά, αφαιρούμε το ξυλάκι κανέλας, γεμίζουμε με ένα μεγάλο κουτάλι τα κανελόνια και τα τοποθετούμε στο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο.
 
	- Ρίχνουμε το υπόλοιπο γάλα στο ταψί και στρώνουμε ομοιόμορφα την μπεσαμέλ επάνω από τα κανελόνια.
 
	- Ψήνουμε στη μεσαία θέση του φούρνου, για 30-35 λεπτά.
 
	- Περίπου 10 λεπτά πριν συμπληρωθεί ο χρόνος ψησίματος βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο, πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη τριμμένη κεφαλογραβιέρα και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
 
	- Αφήνουμε να κρυώσει για λίγο.
 
	- Σερβίρουμε σε κομμάτια.