Επειδή σε όλους αρέσουν οι κεφτέδες η σεφ Εύα Παρακεντάκη σκέφτηκε μία νόστιμη αλλά και πρωτότυπη συνταγή.
Τραγανή τάρτα με τυρί κρέμα και ντομάτες!
Έφτιαξε λοιπόν κεφτέδες σε σουβλάκι και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Xοιρινό με λαχανικά και κίτρινο ρύζι
Υλικά
250γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, 250γρ. χοιρινός κιμάς, 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο, 2 φέτες μουσκεμένο μπαγιάτικο ψωμί, 2 σφηνάκια ξύδι, 1κ.σ. ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, 5κ.σ. ελαιόλαδο. Για το σουβλάκι: πίτες, ντομάτα, κρεμμύδι, μαϊντανό, φέτα ρίγανη, ξύδι, ελαιόλαδο.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εδώ