Cinnamon rolls με γλάσο από τυρί κρέμα

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μας δείχνει πώς να τα φτιάξουμε

Ένα ιδιαίτερο γλυκό για να το ετοιμάσετε το Σαββατοκύριακο που έρχεται, μας έδειξε ο Σταύρος Βαρθαλίτης μέσα από τη στήλη του στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Εκμέκ με τσουρέκι από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!

Ο σεφ ετοίμασε cinnamon rolls και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Γλυκό ψυγείου με πραλίνα φουντουκιού

Υλικά 

Για τη ζύμη

•    250 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 
•    12 γρ. μαγιά ξηρή 
•    140 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 
•    75 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 
•    700 γρ. αλεύρι σκληρό 
•    2 αυγά μέτρια 
•    εκχύλισμα βανίλιας 
•    αλεύρι για το άνοιγμα του ζυμαριού
•    
Για τη γέμιση

•    180γρ. ζάχαρη καστανή 
•    1 κ.σ. κανέλα 
•    1/4 κ.γ. γαρίφαλο
•    125 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 
•    βούτυρο για το ταψί 

Για το γλάσο
•    80γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου 
•    40 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
•    ξύσμα από ένα λεμόνι 
•    120 γρ. άχνη ζάχαρη
•    40 γρ. ζεστό γάλα


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ