Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και ετοίμασε υπέροχα παραδοσιακά γεμιστά.
Κεφτεδάκια της γιαγιάς σε τραγανή φωλιά πατάτας
Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές της εκπομπής του Star τη διαδικασία.
Συνταγή για λαχταριστό ιμάμ μπαϊλντί
Υλικά
• 50 γρ.+ 100 γρ. ελαιόλαδο + 80 γρ.
• 2 ξερά κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
• 500 γρ. ρύζι γλασέ (πλυμένο)
• 30 γρ. πελτέ τομάτας
• 50 γρ. κασέρι ή γκούντα (τριμμένο)
• 1.200 γρ. πατάτες
• 25 – 30 γρ. τριμμένη φρυγανιά
• Αλάτι – πιπέρι
Δείτε ολόκληρη τη εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ