Μία ωραία ιδέα για αυτούς που λατρεύουν το κοτόπουλο έδωσε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής και ετοίμασε φτερούγες κοτόπουλου με μέλι και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές όλη τη διαδικασία.
Ζουμερό κοτόπουλο με αγκινάρες, ελιές και φέτα
Υλικά
Για τις φτερουγες
• 2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου
• 35 γρ. baking powder
• 5 γρ. αλάτι
• 1.5 γρ. πιπέρι
Κανελόνια από κρέπες με μπολονέζ κοτόπουλου
Για τη σαλτσα
• 60 γρ. μέλι
• 75 γρ. καστανή ζάχαρη
• 90 γρ. σάλτσα σόγιας
• 6 γρ. τζιντζερ (τριμμένο)
• 5 γρ. μπούκοβο ή 10 γρ. φρέσκο
• 1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένη)
• Ξύσμα από 1 lime
• 30 γρ. κέτσαπ
• 15 γρ. ελαιόλαδο
Για το γαρνίρισμα
• σχοινόπρασο
• λευκό σουσάμι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ