Ζουμερό κοτόπουλο με αγκινάρες, ελιές και φέτα

Δείτε βήμα-βήμα ολόκληρη τη συνταγή του σεφ

Σας αρέσει το κοτόπουλο με τις πατάτες στον φούρνο αλλά θέλετε να δοκιμάσετε και κάτι άλλο πέρα από την κλασική συνταγή;

Το μυστικό για να σου πετύχει το γλυκόξινο κοτόπουλο

Ο Λάμπρος Βακιάρος έδωσε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μία άλλη ιδέα. Ο σεφ λοιπόν  ετοίμασε ζουμερό κοτόπουλο με αγκινάρες, ελιές και φέτα και έδειξε βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία.

Koτόπουλο στη γάστρα με ταλιατέλες και μυρωδικά

Υλικά

•    4 – 5 μπούτια κοτόπουλου (χωρισμένο το μπούτι από το κοπανάκι)
•    60 γρ. ελαιόλαδο
•    1 κεφάλι σκόρδο (κομμένο στα 2)
•    Χυμό και φλούδες από 1 λεμόνι
•    150 γρ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι (κομμένες στα 4)
•    5 – 6 κλωναράκια δενδρολίβανο
•    1 πράσο
•    1.5 κιλό πατάτες baby (κομμένες στη μέση)
•    500 γρ. αγκινάρες
•    Φέτα για το σερβίρισμα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ