Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε λαζάνια με σπανάκι και λευκή σάλτσα.
Νιόκι πατάτας στον φούρνο με σάλτσα τομάτας και σπανάκι
Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Ρεννέ από κόκκινες φακές με κοτόπουλο και λαχανικά στον φούρνο
 
Υλικά
•    12 – 15 φύλλα λαζάνια
•    60 – 75 γρ. ελαιόλαδο
•    250 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    1 κιλό σπανάκι (καθαρισμένο)
•    500 γρ. κατίκι ή κρεμώδες τυρί
•    2 αυγά
•    60 γρ. βούτυρο
•    30 γρ. αλεύρι
•    1 λίτρο γάλα
•    3 σκελίδες σκόρδο (ολόκληρες)
•    400 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
•    Aλάτι – πιπέρι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ