Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και έδειξε πώς μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας ψωμί με γραβιέρα και δενδρολίβανο.
Γιουβαρλάκια κοτόπουλου με κρέμα λεμονιού
Το μυστικό για πιο αφράτο παστίτσιο!
Υλικά
• 240 γρ. γάλα + 15 γρ. ξίδι
• 900 γρ. αλέυρι για όλες τις χρήσεις
• 40 γρ. ζάχαρη
• 11 γρ. μαγιά αποξηραμένη
• 15 γρ. αλάτι
• 6 αυγά + 3 κρόκους
• 2 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο (ψιλοκομμένο)
• 170 γρ. αγελαδινό βούτυρο (πολύ μαλακό)
• 1 αυγό + 15 γρ. νερό (χτυπημένα)
• 160 γρ. γραβιέρα ή παρμεζάνα (χοντρό τριμμένη)
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ