Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας.
Eύκολη κοτόπιτα με τραχανά και πιπεριές
Ο σεφ έδωσε μία τέλεια ιδέα για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Έφτιαξε μία κρεμμυδόπιτα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Στριφτή πίτα με πράσο, φέτα και πιπεριά φλωρίνης
Υλικά
• 1 συσκευασία χωριάτικο φύλλο ολικής
• 15 γρ. ελαιόλαδο
• 150 – 200 γρ. μπέικον
• 5 – 6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
• 5 μεσαία ξερά κόκκινα κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
• 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
• 2 μεγάλα πράσα (ψιλοκομμένο)
• 3 γρ. κουρκουμά
• 300 γρ. φέτα
• 150 γρ. τριμμένη γραβιέρα
• 2 αυγά + 1 κρόκο
• 240 γρ. ελαιόλαδο (για το άλειμμα των φύλλων)
Σοκολατένια γαλατόπιτα με φύλλο κρούστας και φουντούκια
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ