Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης.
Koτόπουλο στη γάστρα με ταλιατέλες και μυρωδικά
Ο σεφ έφτιαξε μοσχαρίσιο καρέ με baby πατάτες jacket και γρήγορη σάλτσα μυρωδικών και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Χριστουγεννιάτικο κοτόπουλο με σάλτσα μούρων
Υλικά
• 2 – 2.5 κλ μοσχαρίσιο καρέ γάλακτος
• 45 γρ. ελαιόλαδο
• 80 γρ. βαλσάμικο ξύδι
• Αρκετά φρέσκα μυρωδικά (Δενδρολίβανο, Θυμάρι, Ρίγανη)
• 1 ρόδι
• 1 κ.γ. κόκκους πιπεριού
• 1 – 1.5 λίτρο ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου
• Corn Flour για το δέσιμο της σάλτσας
Για τις πατάτες jacket
• 1,5 κλ. πατάτες baby
• 200 γρ. γιαούρτι
• Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
• Σχοινόπρασο ή φρέσκο κρεμμύδι για το γαρνίρισμα
• Χοντρό αλάτι – πιπέρι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ