Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.
Mεξικάνικο με κοτόπουλο και γουακαμόλε
Ο σεφ έφτιαξε κοτόπουλο με ταλιατέλες και μυρωδικά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Τέλειο ψητό κοτόπουλο με πατάτες ακορντεόν
Η τέλεια μακαρονάδα: Σπαγγέτι με μπολονέζ κοτόπουλου
Υλικά
• 1 κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής
• 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
• 120 γρ. κόκκινο κρασί
• 15 γρ. πελτέ τομάτας
• 250 γρ. χυμό τομάτας
• 7 – 8 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
• 4 – 5 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
• Φλούδες από 1 λεμόνι
• 500 γρ. ταλιατέλες
• Γραβιέρα για το σερβίρισμα