Να γλυκάνει τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» είπε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής.
Eλαφριά πανακότα με γλυκό κρασί και φρούτα
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε mont blanc κάστανο με garni, δείχνοντας βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Trifle κρέμας με σάλτσα πορτοκάλι
• 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα
• 400 γρ. άγλυκος πουρές κάστανο
• 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο Ολλανδίας
• 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) άχνη ζάχαρη
• 40 γρ. (8 κουτ. σούπας) κονιάκ
• 1 φάκελος Garni με γεύση Βανίλια
• 1 φάκελος Garni με γεύση Σοκολάτα
• 500 ml (2½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
• 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) Κακάο
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ