Να γλυκάνει τους τηλεθεατές είπε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας.
Tούρτα αμυγδάλου με καρύδα και berries
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής και έφτιαξε ελαφριά πανακότα με γλυκό κρασί και φρούτα, δείχνοντας βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Trifle κρέμας με σάλτσα πορτοκάλι
Yλικά
Φτιάξτε σοκολατόπιτα με άρωμα μανταρινιού!
• 8 μικρά φύλλα ζελατίνης
• 480 γρ. γλυκό κρασί
• 400 γρ. γιαούρτι
• 600 γρ. κρέμα γάλακτος
• 150 γρ. μέλι
Για τα συνοδευτικά φρούτα
• 45 γρ. βούτυρο
• 8 – 10 σύκα αποξ. (ψιλοκομμένα)
• 8 – 10 βερίκοκα αποξ. (ψιλοκομμένα)
• 140 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα
• 1 στίκ κανέλας
• 40 γρ. μέλι
• 120 γρ. brandy ή γλυκό κρασί
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ