Η μέρα της ξεκινάει πάντα με πρωινό-τοστ με γαλοπούλα και τυρί κι έναν καφέ μέτριο με γάλα. Στα μεσημεριανά της γεύματα ακολουθεί τον συνδυασμό πρωτεϊνη με πράσινη σαλάτα (μαρούλι, ρόκα). Οι επιλογές της είναι κοτόπουλο, μπριζόλα, μπιφτέκι και ψάρια (τσιπούρα, σολομός), μαγειρεμένα ψητά ή στο φούρνο. Το δείπνο της πάλι βασίζεται στην πρωτεϊνη με σαλάτα ή μπορεί να επιλέξει κάποιο λαδερό, όπως μπάμιες με κοτόπουλο ή φασολάκια. Για σνακ θα επιλέξει φρούτο ή μπάρες δημητριακών. Αποφεύγει το ψωμί, τα τηγανητά, τα αναψυκτικά και το αλκοόλ, ενώ προσπαθεί να πίνει καθημερινά πολύ νερό. «Ωστόσο το σαββατοκύριακο είμαι πιο ελαστική. Πάντως προτιμώ τις γλυκές ατασθαλίες μου να τις κάνω όταν βγαίνω έξω για φαγητό με φίλους. Είμαι φύσει εγκρατής, όμως αν δοκιμάσω κάτι και μου αρέσει, δεν θα μπορέσω να αντισταθώ».