Φάρμα: Η Βαλεντίνα πανηγυρίζει έξαλλα την αρχηγία της - Δείτε sneak preview

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από τo επεισόδιο της Δευτέρας 3/11

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε στον Βασίλη και τη Ζωή την επιλογή να γίνουν αρχηγοί των δύο νέων ομάδων, είτε να παραμείνουν στην ίδια και να ορίσουν τον αντίπαλο αρχηγό. 

Φάρμα: Πυρά Στέλλας κατά Βασίλη: «Θεωρώ άνανδρο ότι έγινε αρχηγός»

«Αποφασίσαμε να πάει αρχηγός από την άλλη ομάδα κάποιος, ο οποίος δε θα θέλαμε να βγει από το παιχνίδι», ακούμε τη Ζωή να λέει στο αποκλειστικό απόσπασμα, με τον Βασίλη να αποκαλύπτει στη συνέχεια πως η Βαλεντίνα είναι το πρόσωπο που θέλουν να προστατέψουν

Φάρμα: Απόψε αγωνίζονται για το... σπίτι! -  «Τώρα θα αρχίσουν τα γλέντια!»

Φάρμα: Πανευτυχής η Βαλεντίνα μετά την ανάληψη της αρχηγίας

Στο άκουσμα ότι θα αναλάβει τον ρόλο της αρχηγού, αποφεύγοντας έστω και προσωρινά τον Αχυρώνα, η Βαλεντίνα ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Έτρεξε προς το μέρος του Βασίλη και της Ζωής για να τους αγκαλιάσει, φωνάζοντας γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό: «Επιτέλους! Δε θα μπω Αχυρώνα! Ευχαριστώ, ευχαριστώ!». 

Φάρμα: Η αγκαλιά της Βαλεντίνας με τον Βασίλη και τη Ζωή

Είμαι αρχηγός; Εγώ είμαι αρχηγός; Ω, Θεέ μου! Ω, Θεέ μου!» πρόσθεσε στις κάμερες, αδυνατώντας να πιστέψει αυτό που μόλις είχε συμβεί.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας