Ο Βασίλης Σκουλάς έκανε έναν απολογισμό ζωής στο Life is a beach

Η συνάντηση με τη Μελίνα Ασλανίδου

Η παρέα του «Life is a beach» συνεχίζει το ταξίδι της στη μαγευτική Κρήτη. Η ομάδα, με χαλαρή διάθεση, έκανε μία στάση σε ένα από τα πιο ξακουστά χωριά της Κρήτης με πρώτη στάση το ανοιχτό προς το σπίτι του Νίκου Ξυλούρη!

Life is a beach: Η επίσκεψη-έκπληξη της Ασλανίδου στον Σκουλά!


Μετά από μεζέδες και τσικουδιά στο καφενείο γνωστού μαντιναδολόγου, συνάντησαν τον Βασίλη Σκουλά και θέλησαν να του κάνουν μία έκπληξη.

Όταν η Μελίνα Ασλανίδου συνάντησε τον Βασίλη Σκουλά


Αυτή δεν ήταν άλλη από τη συνάντηση με τη Μελίνα Ασλανίδου. Οι δυο τους αντάλλαξαν μια ζεστή αγκαλιά και στη συνέχεια ο γνωστός λυράρης θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, αλλά και πώς ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι.

Life is a beach: Όταν η Ασλανίδου συνάντησε τον... κεραυνοβόλο έρωτα!

«Από μικρός πήγαινα στο καφενείο. Εκεί με έβαζαν και χόρευα. Ήμουν πολύ ανοιχτός και επικοινωνιακός. Ο πατέρας μου είδε αυτό το χάρισμα και όταν έγινα 7 ετών, ο πατέρας μου μού αγόρασε την πρώτη μου λύρα», είπε αρχικά ο Βασίλης Σκουλάς.

«Οι μερακλήδες του χωριού έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό που πήγαινα να κάνω.  Κουβαλούσαν ένα μεγαλείο ψυχής, ευγένειας, φιλοξενίας και λεβεντιάς. Όλο αυτό το φάσμα. Όλο αυτό με σημάδεψε στην πορεία της ζωής μας. Σημαντικό ρόλο στη ζωή μου έπαιξε και ο πατέρας μου. Δεν το θυμάμαι ποτέ να δυσανασχετεί. Σήμερα οι νέοι στερούνται ψυχική και όχι στομαχική τροφή. Η ψυχή μας έχει φτωχύνει και έχει στερηθεί όλο αυτό που λέγεται πραγματική ζωή», πρόσθεσε κλείνοντας ο ίδιος.


Δείτε όλα τα επεισόδια της ταξιδιωτικής εκπομπής Life is a beach