Καρακάση: «Έκλαιγα όταν διάβαζα τα τελευταία σενάρια στις Άγριες Μέλισσες»

Τι δήλωσε η τηλεοπτική «Ρίζω» στη «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένη της Κατερίνας Καραβάτου στην καθημερινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς, «Άγριες Μέλισσες», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο συνταρακτικό φινάλε του δεύτερου κύκλου, στο οποίο και αποχώρησαν οι ηθοποιοί Γιώργος Γάλλος και Κάτια Δανδουλάκη.

Άγριες Μέλισσες: Τα δάκρυα της Αντουλινάκη για την αυτοκτονία της «Ανέτ»

Πιο συγκεκριμένα, αγαπημένη «Ρίζω» από τις «Άγριες Μέλισσες» δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Όταν διάβασα τα τελευταία σενάρια στις Άγριες Μέλισσες ενθουσιάστηκα, συγκινήθηκα, στεναχωρήθηκα που έφυγαν δύο τόσο ωραίοι πρωταγωνιστές. Η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιώργος Γάλλος».

Η Ελένη Καρακάση από τις «Άγριες Μέλισσες» σημείωσε χαρακτηριστικά σήμερα στη «Στη Φωλιά των Κου Κου» ότι: «Όταν διάβασα τα τελευταία σενάρια στις Άγριες Μέλισσες ενθουσιάστηκα, συγκινήθηκα, στεναχωρήθηκα που έφυγαν δύο τόσο ωραίοι πρωταγωνιστές», αναφερόμενη στους Κάτια Δανδουλάκη και Γιώργο Γάλλο.

Άγριες Μέλισσες: Πλαντάξαμε στο κλάμα με τις σκηνές των Ανέτ και Μιλτιάδη

«Το τέλος τους το έμαθα διαβάζοντας τα σενάρια. Δε ρωτάω ποτέ. Ούτε για τον δικό μου ρόλο ούτε για κάποιον άλλον», πρόσθεσε η ηθοποιός. «Στεναχωρήθηκα γιατί είχαμε δεθεί πάρα πολύ, είναι εξαιρετικοί συνεργάτες αλλά ήταν τόσο δυνατά τα φινάλε τους και τόσο συγκινητικά…»

Η τηλεοπτική «Ρίζω» σχολίασε σήμερα για την αποχώρηση δύο αγαπημένων ηθοποιών από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» ότι: «Στεναχωρήθηκα γιατί είχαμε δεθεί πάρα πολύ, είναι εξαιρετικοί συνεργάτες αλλά ήταν τόσο δυνατά τα φινάλε τους και τόσο συγκινητικά…»

Ελένη Καρακάση: «Θα γίνουν τρεις δολοφονίες στις Άγριες Μέλισσες»

«Όταν τα διάβαζα έκλαιγα! Όχι, όταν τα παίζαμε και κάναμε αυτές τις σκηνές... Η σκηνή στο χωριό, που φέρνουν νεκρούς την Κάτια και τον Γιώργο, ήταν σπαρακτική…».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»