Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «κατακεραυνώνει» την παραγωγή του Big Brother

«Οι παίκτες χειραγωγούσαν την παραγωγή και η παραγωγή το αποτέλεσμα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δε δίστασε να κατηγορήσει ανοιχτά την παραγωγή του «Big Brother» για το γεγονος ότι δεν κατόρθωσε το reality να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωνε στην αρχή.

Μικρούτσικος: «Θέλω έναν σεβασμό, αν κάποιοι ενοχλούνται μπορώ να φύγω»

«Οι παίκτες χειραγωγούσαν με τον τρόπο τους την παραγωγή και η παραγωγή κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα. Μου έλεγαν «μην τον πειράξεις αυτόν, γιατί είναι έτοιμος να φύγει». Κάποιοι ήταν στο απυρόβλητο και κάποιοι στη σκιά.

Εγώ ζητάω από τον πρώτο μήνα κάποιους παίκτες να τους κάνω το μπλε δωμάτιο, διότι όντας χαμηλότονοι δε θα έβγαιναν όταν υπήρχαν μερικοί οι οποίοι ήταν εκρηκτικοί. «Δώστε μου τη δυνατότητα να μιλήσω στον Ζακ». Την πήρα ένα μήνα πριν τελειώσει το παιχνίδι. Ζητούσα να μιλήσω στον Ζακ και στον κάθε Ζακ για να αναδειχθεί.

Δεν είναι το Big Brother ένα παιχνίδι πολέμου, είναι συνύπαρξης, δε θέλουμε μόνο μαχητές και συγκρούσεις. Η πρώτη παρατήρηση όταν έκλεισα με την παραγωγή ήταν μην πάει το πράγμα σε συγκρούσεις. Η σύγκρουση με το καλημέρα είναι σαν να μη συμβαίνει.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Αυτό είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω»

Μη με αναγκάζεις να ανοίξω το στόμα μου! Είναι ένα πράγμα που αυτολογοκρίθηκε, αυτοφρεναρίστηκε. Έχεις μια επιτυχία στο χέρι, ξεκινάς με 35% και με χαρακτήρες που μπορούν να δημιουργήσουν ιστορία κι εσύ πας και βάζεις βαζελίνη στα χέρια σου για να σου γλιστρήσει η επιτυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος χωρίς να μασάει τα λόγια του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».