Τελικός GNTM 3: Η τρυφερή δήλωση του Αιμιλιάνο για την Μαριαγάπη

Τι είπαν οι τέσσερις φιναλίστ πριν τη μεγάλη βραδιά

Τα φώτα είναι στραμμένα στον μεγάλο τελικό του GNTM 3 που θα διεξαχθεί απόψε, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, μέσα από τη συχνότητα του Star.
Ο χθεσινός ημιτελικός είχε εκπλήξεις, αφού ένα από τα μεγάλα φαβορί, ο Έντουαρντ αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Ημιτελικός GNTM 3: Αποχώρησε ο Έντουαρντ!

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση του Έντουαρντ μετά την αποχώρηση!

Αυτό το γεγονός εξέπληξε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους συμπαίκτες το νεαρού μοντέλου.

Ηρακλής, Αιμιλιάνο και Ανδρέας περίμεναν πως ο τελικός θα είναι ανδρική υπόθεση, αλλά τελικά η Παρασκευή έκανε την ανατροπή και πέρασε δεύτερη στον τελικό μετά τον Αιμιλιάνο.

«Μέσα στη Χαρά μου υπάρχει μια «ξενέρα» - στεναχώρια, γιατί θα ήθελα τον Έντουαρντ στον τελικό και όχι την Παρασκευή», είπε αρχικά ο Αιμιλιάνο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Μαριαγάπη: «Όταν είδα τη λήψη μου σκέφτηκα ότι η Μαριαγάπη θα χαρεί πολύ για εμένα».

Τελικός GNTM 3: Αυτές είναι οι τρεις δοκιμασίες για την ανάδειξη του νικητή

Τελικός GNTM 3: Πώς θα γίνει η ψηφοφορία και η ανάδειξη του μεγάλου νικητή

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Ανδρέα στην κάμερα της  εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» που βρέθηκε στα backstage. «Δυνατή η τετράδα, αλλά ο Έντουαρντ θα έπρεπε να πάρει τη θέση της Παρασκευής. Νομίζω ότι εγώ και ο Αιμιλιάνο θα ξενερώναμε αν κέρδιζε κάποιος από τις επιστροφές. Θα ήθελα πολύ να κερδίσω γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλο όνειρο στη ζωή μου».

Από την άλλη πλευρά, η Παρασκευή δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που κατάφερε να δείξει τις δυνατότητές της και να φτάσει στον τελικό. «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη. «Καίγεται» η Πάτρα. Γίνετε χαμός αυτή τη στιγμή. Όλοι μαζί με τον Έντουαρντ αξίζαμε να πάμε τελικό».

Τέλος, ο Ηρακλής δήλωσε υπερήφανος για τον εαυτό του αποκαλύπτοντας πως αν του δινόταν η δυνατότητα θα ήθελε να πάει δίπλα στη μητέρα του. «Ό,τι δεν έχει καταφέρει η μητέρα μου θα το καταφέρω εγώ και θα της τα χαρίσω όλα απλόχερα».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3
Δείτε όλα τα lifestyle νέα