Τάσος Χαλκιάς-Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Όσα είπαν 26 χρόνια μετά το «Λαβ Σόρρυ» 

«Σάκης» και «Λίλη» στο «The 2Night Show»

26 χρόνια μετά την προβολή το «Λαβ Σόρρυ» που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης στο Mega, ο «Σάκης ο υδραυλικός» και η «Λίλη η γιατρός», συνομίλησαν τηλεφωνικά στο «The 2Night Show» και θυμήθηκαν την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στην αισθηματική σειρά

Τάσος Χαλκιάς: «Αν θέλει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ας βρει άλλον "Σάκη"!»

Πριν επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι είχε θυμώσει με δημοσιεύματα της εποχής που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, μια φήμη που δεν ίσχυε.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για τη Ναταλία Γερμανού

Τι απάντησαν στο ενδεχόμενο ενός remake του επιτυχημένης σειράς: «Δε θα έκανα ξανά το "Λαβ Σόρρυ" γιατί αν αυτός ο ρόλος ήρθε σε μένα και πέρασε στον κόσμο, συνέβη λόγω της συγκεκριμένης εποχής. Βασιζόταν σε κάποιες αξίες που δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει το φιλότιμο ή υπάρχει πολύ περιορισμένο. Δεν αποτελεί το φιλότιμο πρότυπο για κάποιον άνθρωπο. Συνοδεύεται με το ότι είσαι χαζός ή γραφικός ή βλάκας. Με αυτή την έννοια δεν στέκει εκείνο το άτομο. Ένα άλλο άτομο που να ταιριάζει στην εποχή δεν έχει νόημα να είναι ο Σάκης ο υδραυλικός, έστω και συνταξιούχος» απάντησε ο Τάσος Χαλκιάς, σχολιάζοντας ωστόσο ότι θα συμμετείχε σε ένα νέο «Χάι Ροκ» με τον Πέτρο Φιλιππίδη.