Απίστευτο! Η Μις Πίγκι... παντρεύεται

Δείτε την κούκλα των «μάπετ» ντυμένη νυφούλα!!!

Απίστευτο! Η Μις Πίγκι... παντρεύεται

Δείτε την κούκλα των «μάπετ» ντυμένη νυφούλα!!!

Την θυμάστε; Δεν μπορεί, ήταν κορυφαία τηλεοπτική πρωταγωνίστρια την δεκαετία του ’80. Χυμώδης, με έναν χείμαρρο ξανθές μπούκλες, μπλε μάτια με ελαφρώς πεσμένα βλέφαρα και μακριές βλεφαρίδες, ένα τονισμένο ντεκολτέ και ένα ταμπεραμέντο... ζωώδες.

Ο λόγος για την Μις Πίγκι, το ατίθασο γουρουνάκι του «Μάπετ Σόου» που ποτέ δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό της όταν θύμωνε, αλλά ούτε και να κρύψει τον έρωτά της για τον βάτραχο Κέρμιτ και τον πόθο της μία μέρα να τον παντρευτεί. Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να ντυθεί νυφούλα!

Η Μις Πίγκι, λοιπόν, παντρεύεται. Η αγαπημένη κουκλίτσα κάνει το όνειρό της πραγματιότητα. Όχι όμως στην μικρή οθόνη αλλά για τις ανάγκες της έκθεσης «Ο φανταστικός κόσμος του Τζιμ Χένσον», η οποία άνοιξε τα ξημερώματα στο Μουσείο Κινούμενης Εικόνας του Κουίνς, στα προάστια της Νέας Υόρκης.

Η έκθεση μαζί με 15 χαρακτήρες από το «Muppet show» ξυπνάει στους επισκέπτες της έκθεσης αναμνήσεις από τα χρόνια του '80. Επίσης υπάρχουν σκίτσα, στόριμπορντ και διάφορα αντικείμενα, τα οποία δημιούργησε ο Χένσον στη διάρκεια της καριέρας του, η οποία άρχισε στα κολεγιακά του χρόνια στα τέλη του '50 και απογειώθηκε με τις τηλεοπτικές παραγωγές των Μάπετ...