Μόνο στο Star: Ο πατέρας της Ελληνίδας δημοσιογράφου που παντρεύτηκε τον Ισπανό πρίγκιπα

Γέννησε το παιδί τους την περασμένη Κυριακή- ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστικά στην εκπομπή «Aλήθειες με την Ζήνα» και την Κατερίνα Σουλιώτη μίλησε ο πατέρας της Ελληνίδας δημοσιογράφου, Νάντιας Χαλαμανδάρη, η οποία παντρεύτηκε τον Ισπανό πρίγκιπα, Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο, και λίγες ημέρες αργότερα, την περασμένη Κυριακή, έφερε στον κόσμο το παιδί τους!

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, ο γάμος του ζευγαριού που είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Φαλήρου ενώ η χαρμόσυνη είδηση έγινε πρώτο θέμα είναι στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.


Μιλώντας στο Star, ο πατέρας της Νάντιας, Ν. Χαλαμανδάρης, δεν έκρυψε τη χαρά του που έγινε παππούς, ενώ αποκάλυψε ότι ο γαμπρός του παρά το γεγονός ότι είναι πρίγκιπας είναι το πιο απλό παιδί που έχει γνωρίσει.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το ζευγάρι που αναμένεται να αναχωρήσει από τη χώρα μας γύρω στις 15 Ιουνίου, μένει στο σπίτι της Νάντιας στο Παλαιό Φάληρο και όχι σε κάποιο πανάκριβο ξενοδοχείο, όπως πολλοί μπορεί να πιστεύουν, ενώ η κόρη του πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Όσο για το πώς τα κατάφεραν και δεν έμαθε κανείς την επισημοποίηση της σχέσης τους; «Ο γάμος είναι καθαρά ιδιωτική υπόθεση και έτσι δεν δώσαμε δημοσιότητα και λόγω του γαμπρού ο οποίος δεν θέλει δημοσιότητα καθόλου-και καλά κάνει ο άνθρωπος» ανέφερε.


Υπενθυμίζεται πως πέντε ημέρες μετά τον πολιτικό γάμο, την περασμένη Κυριακή, η δημοσιογράφος -που συστήθηκε στο κοινό το 2006, όταν, μαζί με τον καλό της φίλοΓιάννη Παπαμιχαήλ, παρουσίαζε στο Star το «Αντι-δελτίο»- έγινε μητέρα για πρώτη φορά καθώς γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, που πήρε το όνομα Νικολά!

Μάλιστα, η Νάντια είναι και εν δυνάμει... βασιλομήτωρ, καθώς ο διάδοχος του ισπανικού θρόνου, Φελίπε και σύζυγός του, Λετίσια, έχουν δυο κοριτσάκια. Αν δεν αλλάξουν οι όροι της διαδοχής, ο νεογέννητος πρίγκιπας Νικολά δεν αποκλείεται να φορέσει την κορώνα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ