Δ.Μηλιόγλου: Η απάντησή του on air μετά την απομάκρυνσή του από την εκπομπή της Ν. Γερμανού

Τι είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός για το τέλος της συνεργασίας του με το Epsilon

Μετά τις …προαναγγελίες της Ντορέττας Παπαδημητρίου για αποχωρήσεις από τα «Καλημερούδια», καλεσμένος στην εκπομπή της ήταν ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο οποίος...αποχώρησε από το «Epsilon» και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Namaste».

Όπως έχει ήδη γράψει αποκλειστικά το star.gr, ο ραδιοφωνικός παραγωγός που ήταν μάλιστα από τους πιο… «ενεργούς» του πάνελ της παρουσιάστριας, έμαθε την Δευτέρα, μετά το τέλος της εκπομπής, ότι δεν θα συνεχίσει.

Βέβαια, παρόλο που η απόφαση αυτή ήταν εντελώς ξαφνική, όπως δήλωσε στα «Καλημερούδια», ο ίδιος δεν μπήκε στη διαδικασία να ρωτήσει το λόγο της απομάκρυνσής του, ενώ δεν σταμά��ησε να ευχαριστεί το κανάλι για την «ευκαιρία» που του έδωσε.

«Η συνεργασία τελείωσε όντως. Εγώ πέρασα δύο εξαιρετικούς μήνες. Ήμουν ο εαυτός μου σε αυτήν την εκπομπή. Ήταν ό,τι πιο κοντά σε μένα...» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Δεν έχω να σας πω τίποτα. Όταν μου ανακοινώθηκε ότι σταματά η συνεργασία είπα ok. Είναι δύο οι δρόμοι που μπορείς να πάρεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν είναι κάτι τόσο ξαφνικό και τόσο τρελό. Ή να πεις τι έχει συμβεί, να το ψάξεις, να μπεις στο τρυπάκι αυτό ή να κρατήσεις τα λιγοστά αποθέματα ενέργειας που έχεις και να τα δώσεις στην άλλη σου δουλειά, στους ανθρώπους σου…»

Μάλιστα, όπως είπε, μίλησε τηλεφωνικά και με τον Μένιο Φουρθιώτη χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ήταν ένα τηλεφώνημα που ήταν πάρα πολύ προσωπικό, το κρατάω, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Εκτιμώ τα πάντα, δεν μπαίνω στο τρυπάκι να ψάξω γιατί» είπε και τόνισε πως οι σχέσεις του τόσο με την Ναταλία όσο και με τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετέχουν στο πάνελ του “Namaste» παραμένουν άριστες.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο δημοσιογράφος συμμετείχε περισσότερο από... καλεσμένος στο πρωινό του "Mega" ενώ όταν ερωτήθηκε από την Ντορέττα Παπαδημητρίου σε ποια εκπομπή θα ήθελε να συμμετέχει μετά την αποχώρησή του από το Epsilon, ο Κώστας Μαρτάκης πρόλαβε να του δείξει τα δόντια του λέγοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Εδώ δεν χωράμε άλλοι».

Λέτε να κάνει πρόβες για το... πάνελ της εκπομπής ο Δημήτρης Μηλιόγλου;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ