«Δεν μπορείς να κρίνεις αυτούς που εργάζονται 16 ώρες... από ένα ζεστό στούντιο»

Η απάντηση του δημοσιογράφου Βαγγ. Γκούμα στην κριτική του Μουτσινά

​Μαθήματα «δημοσιογραφίας» φέρεται να έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στη χθεσινή του εκπομπή, σχολιάζοντας τους δημοσιογράφους και τον τρόπο που αυτοί κάλυψαν το ρεπορτάζ στην σεισμόπληκτη Κεφαλονιά.

«Κουράγιο θέλω ν�� πω στους ανθρώπους στην Κεφαλονιά, αλλά μην κάθεστε να σας κάνουν ότι θέλουν οι τηλεοράσεις» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ο Βαγγέλης Γκούμας, δημοσιογράφος του STAR, απεσταλμένος στην Κεφαλονιά και έχοντας σχολιαστεί από τον Νίκο Μουτσινά, έδωσε την απάντηση του.

«Δικαίωμα κριτικής δεν έχουν μόνο οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι απλοί τηλεθεατές παρουσιαστές, οι συμπαρουσιαστές. Όλοι έχουν δικαίωμα να κρίνουν τον άλλον εφόσον βγαίνουν στην τηλεόραση» είπε ο Βαγγέλης Γκούμας και πρόσθεσε:

«Από κει και πέρα θα πρέπει να εξετάζουμε πως γίνεται η κριτική. Η κριτική με τη γραβάτα, από ένα ζεστό στούντιο, μ’ ένα σινιέ κουστουμάκι το οποίο δεν είναι και δικό σου και στο έχει αγοράσει η παραγωγή… Δεν μπορείς λοιπόν, να κρίνεις παιδιά που δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, 16 και 17 ώρες, με τα ίδια ρούχα χωρίς να έχουν κάνει μπάνιο και το κυριότερο που στέκονται δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν δει τα σπίτια τους να γκρεμίζονται».

Ακόμη, ο δημοσιογράφος του STAR ανέφερε: «Κάνει εχθρικό τον κόσμο απέναντι στους δημοσιογράφους. Παραμένουν ακόμη παιδιά κάτω (στην Κεφαλονιά) από το Mega, τον Ant1, το STAR, που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να δείξουν ποια είναι τα προβλήματα και να υπάρχει ανταπόκριση από την πολιτεία».

Δείτε τα όσα είπε ο δημοσιογράφος