Μ. Παντζόπουλος προς περιοδικά: «Μην δημοσιεύεται φωτογραφίες του ξενοδοχείου μου»

Η επιστολή του καλού της Ελένης και τα σχόλια των Σκορδολιαγκαίων

Μπορεί η Ελένη να πηγαίνει στα Άχλα και να χαίρεται την παραλία, το ποταμάκι και τη φύση, όμως κάποιοι άλλοι δεν χαίρονται καθόλου που η περιοχή τους άρχισε ξαφνικά να έχει τόση δημοσιότητα.

Ποιοι είναι αυτοί; Οι πελάτες του καλού της για παράδειγμα που πάνε στο ξενοδοχείο του για να ηρεμήσουν και δεν θέλουν να βλέπουν τον εαυτό τους στα περιοδικά, αλλά και κάτοικοι του νησιού που βλέπουν παπαράτσι και τους σηκώνεται η τρίχα.

Μάλιστα ο Μάκης έστειλε επιστολή σε όλα τα περιοδικά και τους ζητά να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες από το ξενοδοχειακό του συγκρότημα γιατί ενοχλούνται πολύ οι πελάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη μάλι��τα αρκετοί ιδιοκτήτες εκτάσεων γύρω από την παραλία στα Άχλα έχουν πάει στην αστυνομία και έχουν κάνει παράπονα γιατί οι φωτογράφοι καταπατούν τις περιουσίες τους για να φωτογραφήσουν την Ελένη και τον Μαθιό.

Τι ήταν να το πει αυτό η Σάσα; Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας και είπε:

«Ναι άσχημα τους πέφτει. Δηλαδή εγώ αν ήμουν από την Άνδρο και είχα οικόπεδο στα Άχλα θα με πείραζε που το οικόπεδό μου απέκτησε διπλάσια τιμή; Είναι το μοναδικό μέρος τέτοιες εποχές, που λόγω προβολής η αξία του έχει ανέβει τόσο πολύ», είπε ο παρουσιαστής.

Βέβαια ο παρουσιαστής παραδέχθηκε ότι ο Ματέο έχει ένα δίκιο, γιατί όπως είπε κάποιος πελάτης του μπορεί να έχει πάει εκεί με τον… παράνομο δεσμό του.

«Έχω εγώ έναν παράνομο δεσμό και θέλω να πάω στα Άχλα να απομονωθώ. Αν ξέρω ότι θα είναι κ αι τρεις παπαράτσι δε θα προτιμήσω τα Άχλα», είπε.

Πάντως ο Μάκης καλό θα είναι να πει και καμιά κουβέντα και στην καλή του, που έχει πάρει αμπάριζα το Twitter και τις ανεβάζει τρεις, τρεις τις φωτογραφίες από τα Άχλα.