Το εσώρουχο της Ελένης Μενεγάκη στη φόρα!

Τι την ήθελε την γυμναστική με το κοντό φορεματάκι;

Με... ατυχηματάκι ξεκίνησε την γυμναστική της σεζόν η Ελένη Μενεγάκη, καθώς σε μία άσκηση είδαμε φάτσα - φόρα το λευκό εσώρουχο που φορούσε! Αμ τι το ήθελε κι αυτή να περάσει το πόδι πάνω από καρέκλα; Με τόσο κοντό φόρεμα που φορούσε λογικό ήταν ότι θα είχαμε αποκαλύψεις!

Σαν τον παλιό καλό καιρό, η ξανθιά παρουσιάστρια και ο Νίκος Μουτσινάς αφέθηκαν στα χέρια της Χριστίνας Πάζιου και έκαναν ασκήσεις στο κρεβάτι, την καρέκλα και το τραπέζι.

Τι κι αν το μπλε φόρεμα της Ελένης δεν πήγαινε πιο πάνω στο μήκος; Η οικοδέσποινα του «Καφέ» τόλμησε και ξάπλωσε στο κρεβάτι για να κάνει κοιλιακούς, όσο ο Μουτσινάς της κρατούσε τα πόδια.

Το «πιπεράτο» ήρθε όταν άλλαξαν θέση, αφού η Ελένη έκατσε με... την όπισθεν στα πόδια του Μουτσινά, το πρόσωπό του οποίου μπορείτε να φανταστείτε που κατέληγε κάθε φορά που σηκωνόταν...

Την Ελένης, πάντως, της άρεσε η άσκηση και, μάλιστα, ρώτησε αν το κάνει και το ταίρι. Μήπως έχει στα υπόψη έτοιμο παρτενέρ για κοιλιακούς στο κρεβάτι;

Μετά τους κοιλιακούς ήρθε η ώρα να γυμνάσουνε τα πόδια, περνώντας τα πάνω από την πλάτη μιας καρέκλας.

Σαν να το ήξερε η Ελένη ότι θα δούμε τα «εσώψυχά» της και ζήτησε από τον σκηνοθέτη τα πλάνα να είναι από πάνω για να μην έχουμε... αποκαλύψεις. Η δε γυμνάστρια έσπευσε κι εκείνη να προλάβει τα δυσάρεστα και γύρισε την καρέκλα από την μπροστινή πλευρά ώστε να μην χρειάζεται να σηκώσει ψηλά το πόδι της η παρουσιάστρια.

Ωστόσο, τα μέτρα... πρόληψης δεν στάθηκαν αρκετά: με το που η Ελένη σήκωσε το πόδι, το ολόλευκο βρακάκι έκανε την εμφάνισή του και πού να δείτε τι κοντράστ που έκανε με το μπλε φόρεμα!!!

Η παρουσιάστρια κατάλαβε ότι τα είδαμε όλα, όμως, έριξε το φταίξιμο στους... πάνω: «παιδιά από πάνω είπαμε! Έλεος, δεν το ξανακάνω», είπε χαρακτηριστικά και κάθισε στην καρέκλα που έγινε αφορμή για αποκαλύψεις...

Τα παιδιά σου φταίνε Ελένη μας; Πέρυσι τουλάχιστον έβαζες και καμιά φορμίτσα την ώρα της Πάζιου... Πάντως, σε ευ��αριστούμε για την ευχάριστη νότα στην πρωινή γυμναστική!