Γνωστός τραγουδιστής: έχω πέσει στα πατώματα

Τι αποκαλύπτει για τις γυναίκες και τα ναρκωτικά

«Οι γυναίκες με έκαναν πλούσιο και όχι φτωχό», εξομολογείται ο Σταμάτης Γονίδης και παραδέχεται πως όχι μόνο έχει κλάψει για μια γυναίκα, αλλά έχει παρακαλέσει κιόλας! Παράλληλα, προσθέτει πως ποτέ καμία δεν του έφαγε λεφτά, ενώ αναφέρεται και στη χρήση ουσιών που έκανε κατά το παρελθόν.

Μιλώντας στο περιοδικό «Down Town» ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρει: «ποτέ δεν ήμουν από τους άντρες που ήθελαν να πάρουν, δεν ήμουν και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πάντα ήθελα να δίνω πράγματα από την ψυχή μου, από τον εαυτό μου, από το είναι μου. Και υλικά και συναισθηματικά. Όλα τα τραγούδια μου τα έχω γράψει για εκείνες...».

Μάλιστα, ο Σταμάτης Γονίδης δεν παραλείπει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όσες γυναίκες τον πλήγωσαν καθώς -όπως λέει- αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και επιτυχίας!

Λέγοντας έχει ερωτευθεί στο φουλ και έχει ενθουσιαστεί πολύ, ο τραγουδιστής συμπληρώνει: «έχω κλάψει και έχω παρακαλέσει μια γυναίκα. Γενικά, έκανα ότι θα έκανε ένας άντρας που θέλει πραγματικά μια γυναίκα».

Παρά το γεγονός ότι ερωτεύεται τόσο δυνατά, δεν έφτασε ποτέ στα όρια της καταστροφής για μια γυναίκα ούτε ψυχικά αλλά ούτε και οικονομικά. «Όχι , μ*λ*κ*ς δεν υπήρξα ποτέ. Στο παρελθόν έχω φτάσει στο σημείο να μην έχω ούτε δραχμή στην τσέπη μου, αλλά ποτέ δεν ήταν η αιτία για αυτό μια γυναίκα. Καμιά απ’ όσες ήμουν ερωτευμένος δεν μου έφαγε ούτε μία δραχμή».

Μιλώντας για τα μπλεξίματα που είχε στο παρελθόν με τα ναρκωτικά, ο Σταμάτης Γονίδης χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως «πολύ ωραίο βλάκα» κατά την εφηβεία και προσθέτει πως κατάφερε να απεξαρτηθεί επειδή είχε άγιο.

«Ήταν ένα θετικό φως που με έσωσε... αν κάποια στιγμή έκανα κάτι κακό, το έκανα στον εαυτό μου, σε κανέναν άλλο», λέει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει πως έχει πει στα παιδιά του για τις ουσίες που έπαιρνε συμβουλεύοντάς τα να μείνουν μακριά από αυτές.