Η Ευγενία Σαμαρά αγαπάει τις Απόκριες και δεν τον κρύβει! Για φέτος επέλεξε να ντυθεί κάτι αρκετά... τρομακτικό!
Ευγενία Σαμαρά: «Απαιτητικό με δυσκολίες το 2025»
Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, βλέπουμε την ηθοποιό και παρουσιάστρια να ποζάρει, φορώντας την αντίστοιχη στολή κι έχοντας κάνει το κατάλληλο μακιγιάζ, ενώ το κεφάλι της στολίζει ένα αξεσουάρ με λουλούδια.
«Ημέρα των Νεκρών. Έτσι απλά, μια χαλαρή Δευτερούλα!! Και του χρόνου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.
Η ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά
Με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Έχω παιδιά όπου πρωταγωνιστεί, η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno και μίλησε για τη στάση ζωής που επιλέγει να κρατάει, για τις ανθρώπινες σχέσεις και για τον τρόπο που προστατεύει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.
Σαμαρά για παιδί: «Aν είναι να έρθει, θα έρθει, αλλιώς θα προσπεράσει»
Η Ευγενία Σαμαρά με τα... ζόμπι φίλους της! /Φωτογραφία Instagram
Η ηθοποιός, εξήγησε στη Φαίη Σκορδά ότι προσπαθεί να ζει σύμφωνα με όσα επιθυμεί και να μην επηρεάζεται από τα κοινωνικά στερεότυπα ή τις γνώμες τρίτων. Μάλιστα, ανέλυσε την προσέγγισή της στις σχέσεις και την καθημερινότητά της, δίνοντας έμφαση στο πώς η προσωπική ηρεμία συνδέεται με την ευτυχία, ενώ παράλληλα τόνισε τη σημασία του σεβασμού και των ορίων στον χώρο των media.