Απιστία στην showbiz: ποιός τραγουδιστής ξενοκοιμήθηκε;

Η καλή του απουσίαζε κι εκείνος... ξεσάλωσε!

Σάλος έχει προκληθεί με δημοσίευμα αμερικανικού περιοδικού, σύμφωνα με το οποίο ο Justin Timberlake απάτησε την Jessica Biel με την Olivia Munn! Οι φήμες είχαν αρχίσει εδώ και μερικές ημέρες, ωστόσο, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει «πικάντικες» λεπτομέρειες για την απιστία...

Σύμφωνα με το περιοδικό «Us», ο Justin μάλλον ένιωθε μοναξιά όσο η Jessica βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους εκτός Αμερικής. Έτσι, βρήκε... παρηγοριά στην αγκαλιά της Olivia, την οποία και φλέρταρε σε κοσμικό event!

Ο 29χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός φέρεται να πολιόρκησε στενά την σέξι ηθοποιό σε γκαλά που έγινε στις 26 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πάντα, η Olivia εξέφρασε αντιρρήσεις καθότι η σχέση του με την Jessica είναι γνωστή. Όμως, ο Justin αποδείχθηκε... κατεργαράκος και της είπε πως έχει χωρίσει!

Όπως συνεχίζει το περιοδικό, πες πες η Olivia στην αγκαλιά του έπεσε και έγινε δικιά του! Συγκεκριμένα, οι δυο τους πέρασαν ένα καυτό διήμερο στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «Gansevoort Park Avenue», όπου διέμενε η ηθοποιός!

Ο εκπρόσωπος του Justin διέψευσε κατηγορηματικά το περιοδικό, ενώ εκείνος της Olivia δεν θέλησε να σχολιάσει.

Το θέμα, πάντως, είναι η Jessica, που ψύλλοι στ’ αυτιά της μπήκανε και η σχέση της με τον τραγουδιστή - ηθοποιό δεν περνάει και την καλύτερή της φάση!