Σίσσυ Χρηστίδου: Αμακιγιάριστη στα Κύθηρα

Η παρουσιάστρια περνάει τις διακοπές με φίλους

Δείτε μία παλαιότερη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου στο Breakfast@Star

Μετά τη Λέρο και το Γύθεια στο οποίο ήταν μαζί με την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά και τον Παύλο Σταματόπουλο, η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στα όμορφα Κύθηρα πιο χαλαρή και όμορφη από ποτέ. Η παρουσιάστρια του Mega ξεκουράστηκε ύστερα από μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά και τώρα περνάει όμορφες στιγμές με την παρέα της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο Γύθειο με Βασάλο, Σταματόπουλο, Κοντοβά

Φωτογραφία από Instagram Σίσσυς Χρηστίδου

Η μητέρα του Φίλιππου- Ραφαήλ και του Μιχαήλ Άγγελου που είναι πλέον 17 και 12 ετών αντίστοιχα, μοιράστηκε φωτογραφίες από την απόδραση της στις οποίες απεικονίζεται χαλαρή, αμακιγιάριστη και με φακιδούλες.

 

 

Η παρουσιάστρια γεύστηκε τις πλούσιες σπεσιαλιτέ του νησιού και επισκέφθηκε και κάποια από τα αξιοθέατα όπως το Ενετικό Κάστρο, τη Γαλάζια Λίμνη και τις πηγές του Αμίρ Αλή.

Η Σίσσυ ενθουσιάστηκε με τα όμορφα Κύθηρα καθώς όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, τα επισκέφθηκε για πρώτη φορά.