Καινούργιου: Nέες φωτογραφίες από τα Χανιά & η ευχή από τον πατέρα Δημήτριο

«Νιώθω τόσο ευλογημένη που επισκέφθηκα τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη»

Τα instastories της Κατερίνας Καινούργιου από τα Χανιά

Τις διακοπές τους στα Χανιά απολαμβάνουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής.

Κατερίνα Καινούργιου- Παναγιώτης Κουτσουμπής: Ερωτικό καλοκαίρι στα Χανιά

Κατερίνα Καινούργιου - Παναγιώτης Κουτσουμπής στα Χανιά/ instagram

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις ομορφιές της Κρήτης, τις μοναδικές παραλίες της και την κρητική κουζίνα, παρέα με φίλους. 

Κατερίνα Καινούργιου στα Χανιά/ instagram

«Χανιά …το μέρος που δεν επισκέπτεσαι απλά …το ερωτεύεσαι…💙🇬🇷🙏 Μια πέτρα απ’ το σοκάκι, ένα κύμα στο λιμάνι…ένα ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα κι η καρδιά μου γεμίζει Ελλάδα… Κ το πιο σημαντικό …η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ φιλοξενία των ανθρώπων εδώ …♥️🙏 #blessed», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα του carousel φωτογραφιών της. 

Κατερίνα Καινούργιου στα Χανιά/ instagram

Κατερίνα Καινούργιου στα Χανιά/ instagram

Aυτό είναι το δεύτερο καλοκαίρι που περνά μαζί το ζευγάρι. Φέτος, τους βρίσκει σε μια ακόμη πιο ευτυχισμένη περίοδο, καθώς το ζευγάρι ετοιμάζει τα σχέδια του για το μέλλον, μετά την πρόταση γάμου που έκανε ο επιχειρηματίας στην παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καινούργιου στα Χανιά/ instagram

Μετά το τέλος της εκπομπής «Super Κατερίνα» για φέτος, το ζευγάρι ταξίδεψε για την Πάρο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύντροφος της παρουσιάστριας.  Ακολούθησε μια μικρή απόδραση στη Νάξο και τώρα βρίσκονται στα Χανιά.

Κατερίνα Καινούργιου: H ευχή από τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη

Η Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκε και με τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, ο οποίος λειτουργεί στον Άγιο Ματθαίο στην πόλη των Χανίων.

Κατερίνα Καινούργιου με τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη/ Instagram

«Πήρα την ευχή του και νιώθω τόσο ευλογημένη. Αισθάνομαι γαλήνια και νιώθω μία απίστευτη ηρεμία… Νιώθω τόσο ευλογημένη που σήμερα επισκέφθηκα τον πατέρα Δημήτριο…», έγραψε η παρουσιάστρια στο instagram, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Κατερίνα Καινούργιου με τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη/ Instagram

«Το έργο που κάνει είναι θεάρεστο, του έχει δώσει ο Θεός αυτή τη μεγάλη δύναμη. Είναι ένας πνευματικός καθοδηγητής. Ο πατέρας Δημήτριος με τη βοήθεια του Τιμίου Σταυρού, κάνει θαύματα. Ευχαριστώ για την υπέροχη φιλοξενία», έγραψε σε άλλο instastory η παρουσιάστρια.

Ο πατήρ Δημήτριος Λουπασάκης είναι ο πνευματικός του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, οι οποίοι τον επισκέπτονται συχνά στα Χανιά. Λειτουργούσε στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού επί πολλά χρόνια, πριν πάει στα Χανιά.