Ένα όμορφο καλοκαιρινό ταξίδι στην Ιθάκη έκανε η Άντζελα Γκερέκου για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Η ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς βρέθηκε στο νησί για να γίνει κουμπάρα στον γάμο της καλής της φίλης, Έλενας Βρούσγου. Και φυσικά, δεν ήταν μόνη, μαζί της ταξίδεψε και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.
Άντζελα Γκερέκου: Σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα και την κόρη της
Κουμπάρα στην Ιθάκη η Άντζελα Γκερέκου
Η τελετή ήταν λιτή, ρομαντική και πολύ συγκινητική. Όπως αποκάλυψαν μέσα από τα social media, μητέρα και κόρη πέρασαν υπέροχες στιγμές στην Ιθάκη, γεμάτες εικόνες και συναίσθημα.
Γκερέκου για Γαλανό: «Mε τον Τόλη είχαν κοινά ποιοτικά χαρακτηριστικά»
Η Μαρία Βοσκοπούλου ανέλαβε ρόλο φωτογράφου και κατέγραψε τις πιο ζωντανές στιγμές της ημέρας. Ανάμεσά τους και ένα στιγμιότυπο από τον χορό του Ησαΐα, με την Άντζελα Γκερέκου να κρατά τα στέφανα και να χαμογελά συγκινημένη.
Η εμφάνιση που ταίριαζε τέλεια στο σκηνικό
Για την περίσταση ως κουμπάρα, η όμορφη ηθοπιός επέλεξε ένα μακρύ, ανάλαφρο φόρεμα σε παστέλ αποχρώσεις, με floral μοτίβα που ταίριαζαν απόλυτα με την περίσταση.
Η Άντζελα Γκερέκου κράτα χαμογελαστή τα στέφανα του ζευγαριού
Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σε nude τόνο συμπλήρωσαν διακριτικά το σύνολο. Το χτένισμά της ήταν φυσικό και κομψό, ενώ το μακιγιάζ της φωτεινό και καλοκαιρινό.
Το look της ήταν chic χωρίς υπερβολές, όπως ακριβώς και η ίδια.