Δείτε το βίντεο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την πρώτη της βραδινή έξοδο, δυο εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει κάνει δεύτερο σπίτι της την παραλία, καθώς οι θερμοκρασίες που επικρατούν τον τελευταίο καιρό, δεν της αφήνουν άλλη επιλογή.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην παραλία με τον μεγαλύτερο γιο της, Βλάσση
Η παρουσιάστρια, που στις 2 Ιουλίου έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, επισκέφτηκε την πλησιέστερη -από το σπίτι της- παραλία στην Αττική, μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της, Βλάσση.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η γυμναστική και τα -πολλά- κιλά που έχει χάσει
Επειδή όμως θηλάζει, κουβάλησε μαζί της το θήλαστρο, προκειμένου να βγάλει μητρικό γάλα για το νεογέννητο αγοράκι της, όπως φαίνεται στο story που ανήρτησε.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διανύουν ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής τους και γι' αυτό φρόντισαν τα δύο αγγελούδια τους, που ήρθαν για να ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία.